Telefon: +36309690322
E-mail: info@stepkft.hu

Blog

2020. augusztus 11., 11:39Zászló nyomtatás cégek számára! Dekoratív reklámeszköz!

Zászlója nem csupán országoknak, városoknak vagy focicsapatoknak lehet. Ugyanígy használhat saját zászlót és hirdetheti magát vele egy vállalat is.

 A cég székhelye vagy telephelyei, üzletei előtt lengedező zászló hatékony reklámeszköz, ami messzire viszi a cég logóját és nevét. Magasan van, nagy méretű, tehát könnyen meg lehet látni, útjelzőként is szolgálhat azok számára, akik kifejezetten oda tartanak.

Amennyiben új reklámeszközre van szüksége, forduljon hozzánk zászló nyomtatással kapcsolatban! A megrendelt zászlókat kiváló minőségben készítjük el és a lehető legrövidebb idő alatt szállítjuk ki a megadott címre. A zászló nyomtatás első lépése az, hogy Ön kapcsolatba lép velünk és a kollégáinkkal egyeztet arról, hogy pontosan milyen zászló mintára van szüksége. A megbeszélést követően elkészül egy terv, amit jóvá kell hagynia a megrendelőnek, tehát Önnek. Ezt követően már csak a gyakorlati része van hátra a dolognak, ami magát a zászló nyomtatásnak a folyamatát jelenti.

A cégünk korszerű gépparkkal kivitelezi a zászló nyomtatást és nagy tapasztalattal készíti el a megrendeléseket. Több, a célnak megfelelő nyomtatási technológiát is alkalmazunk, például szitanyomást vagy transzfernyomást. Ennek köszönhetően a kész zászló olyan reklámeszközzé válik, amit hatékonyan tudnak felhasználni a cég üzleti céljainak elérésére. Az igényes, figyelemfelkeltő és nem utolsó sorban a cég arculatához illeszkedő logózott vagy feliratozott zászló abban segít, hogy többen ismerjék a céget és több ügyfelet tudjon szerezni a jövőben.

A zászló nyomtatás csak abban az esetben lesz a kívánságainak megfelelő, ha a legjobbakkal dolgozik. A grafika tartósságát, pontos színeit és egyéb tulajdonságait korrekt módon legyártani és kivitelezni csak olyan cégek képesek, akik a szakma legjobbjai.Tegyen próbára minket zászló nyomtatásban és rendelje meg szolgáltatásunkat minél előbb! A honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén kérjen személyre szabott árajánlatot kollégáinktól! Hamarosan felvesszük Önnek a kapcsolatot!



« Vissza az előző oldalra!



Step Kft. - Magyar