Telefon: +36309690322
E-mail: info@stepkft.hu

Szolgáltatásaink

Közvetlen textilnyomás

A TexJet Plus típusú textilnyomtatónkkal bármilyen színes ábrát, akár fényképet is, tudunk nyomtatni különböző anyagokra - pólóra, pulóverre, nadrágra, párnára. 

Kérjen árajánlatot ingyenesen e-mailben!

Textilnyomással fényképes ajándék is készülhet!

textilnyomás SzombathelyTextilnyomással a fényképes ajándékok elkészítése sem jelent akadályt! A textil anyagok nyomtatására több technológia is elérhető, de ezeknek nem mindegyike rendelkezik ugyanazokkal az előnyökkel. A megrendelt darabszám, a nyomat minősége és az elkészítés költségei is különbözőek lehetnek attól függően, hogy melyik nyomtatási eljárás mellett dönt.

textilnyomással például már olyan nyomatokat is el lehet készíteni, amik fotó minőségben készülnek. A textilnyomás direkt módon történik, tehát a nyomtató berendezés közvetlenül a textil felületre rögzíti a festéket. Az így elkészült kép tökéletesen illeszkedik a textil felületére és mind színeiben, mind részleteiben egységes egészet alkot. Egy ilyen technológiával készült nyomat nem kopik le csak úgy, mert szinte egybe olvad a textillel. Ebből következik, hogy a használat, a mosás stb. után sem megy tönkre, hosszú távon is sértetlen marad a nyomat.

textilnyomással el lehet készíttetni azokat a fényképes ajándékokat is, amik egy-egy kedves emlék megörökítéséből születnek. Egy családi fotó, egy portré vagy egy kép a kedvenc kutyusról, cicáról is textilre kerülhet, méghozzá olyan minőségben, ami az eredeti fotóéval vetekszik.

textilnyomás akár egy darab póló, párnahuzat, vászon táska vagy pulóver elkészítésére is alkalmas. Ha a megrendelő csak egy darab fényképes ajándékot szeretne készíttetni, annak nincsen akadálya, mert nem kerül nagy összegbe a megrendelése. Természetesen több is készülhet egy-egy termékből és akkor a költségek is alacsonyabbak lesznek. A fényképeket ideje elővenni a fotóalbumból és új életet adni nekik eredeti használati tárgyak, kiegészítők formájában! A textilnyomás az egyik legjobb technológia a kivitelezésre! Ezt bízza csak ránk, egy gyakorlott csapatra!

Ajándékozza meg a barátait, családtagjait, ismerőseit egyedi meglepetéssel, rendeljen fényképpel díszített textil ajándékokat! A megrendelés részleteiről tájékozódjon a honlapon szereplő elérhetőségek egyikén, szívesen segítünk a zökkenőmentes ügyintézésben!
« Vissza az előző oldalra!


Step Kft. - Magyar