Telefon: +36309690322
E-mail: info@stepkft.hu

Szolgáltatásaink

Közvetlen textilnyomás

A TexJet Plus típusú textilnyomtatónkkal bármilyen színes ábrát, akár fényképet is, tudunk nyomtatni különböző anyagokra - pólóra, pulóverre, nadrágra, párnára. 

Kérjen árajánlatot ingyenesen e-mailben!

Közvetlen textilnyomás: munkaruhához is kiváló választás!

Közvetlen textilnyomásA közvetlen textilnyomás segítségével bármilyen minta, kép, vagy szöveg felvihető gyakorlatilag minden ruhadarabra, így akár munkaruházathoz is megfelel.

Egy munkaruhának nem csupán a folyamatos igénybevételt kell jól bírnia, illetve kényelmesnek kell lennie, de egyéb feladata is van: a cég arculatának erősítése, hiszen az ügyfelek és vásárlók látják, és esetleg meg is jegyzik azt, ami a pólón, vagy más ruhán látszik, így pedig tulajdonképpen reklámcélokat is betölt. Ehhez viszont az is szükséges, hogy a rá nyomtatott ábra és szöveg sokáig megőrizze az esztétikus megjelenését - vagy, ami azt illeti, az olvashatóságát -, erre pedig a hagyományos nyomtatási módszerek nem, vagy csak korlátozottan alkalmasak. Mindenki találkozott már olyan pólóval, amin a nyomtatás kifakult, repedezett, vagy netán még el is kezdett lehámlani; sajnos egy idő után ez gyakorlatilag törvényszerű, de a nem megfelelő mosási hőmérséklet még fel is gyorsíthatja ezt a folyamatot. A közvetlen textilnyomás azonban nem ilyen!

A közvetlen textilnyomás lényege, hogy a festéket közvetlenül a textilre visszük fel, ami így gyakorlatilag beivódik a szálakba és azok közé. A közvetlen textilnyomással készült grafikák, képek és szövegek állapota mosás és rendszeres viselés után sem változik, a kivitelezés időtálló, a színek mélyek és kontrasztosak. Ezzel a módszerrel bármilyen szövetre lehet nyomtatni, így akár munkaruházatra is megfelelő, sőt, érdemesebb ezt választani a tartósság érdekében.

Cégünk többek között közvetlen textilnyomással is foglalkozik, és professzionális minőségben készítjük el az egyedi ruhadarabokat. Korszerű eszközökkel és kiváló minőségű anyagok felhasználásával dolgozunk, de vállaljuk más technikák alkalmazását is. Bármilyen ruhadarab ábrával, felirattal, vagy logóval való ellátására van szükség, érdemes Önnek is bennünket választania!.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a közvetlen textilnyomás lehetősége iránt, tekintse meg referenciáinkat, ha pedig kérdése lenne, illetve, ha rendelést szeretne leadni, vegye fel velünk a kapcsolatot  megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

Textilnyomással fényképes ajándék is készülhet!

textilnyomás SzombathelyTextilnyomással a fényképes ajándékok elkészítése sem jelent akadályt! A textil anyagok nyomtatására több technológia is elérhető, de ezeknek nem mindegyike rendelkezik ugyanazokkal az előnyökkel. A megrendelt darabszám, a nyomat minősége és az elkészítés költségei is különbözőek lehetnek attól függően, hogy melyik nyomtatási eljárás mellett dönt.

textilnyomással például már olyan nyomatokat is el lehet készíteni, amik fotó minőségben készülnek. A textilnyomás direkt módon történik, tehát a nyomtató berendezés közvetlenül a textil felületre rögzíti a festéket. Az így elkészült kép tökéletesen illeszkedik a textil felületére és mind színeiben, mind részleteiben egységes egészet alkot. Egy ilyen technológiával készült nyomat nem kopik le csak úgy, mert szinte egybe olvad a textillel. Ebből következik, hogy a használat, a mosás stb. után sem megy tönkre, hosszú távon is sértetlen marad a nyomat.

textilnyomással el lehet készíttetni azokat a fényképes ajándékokat is, amik egy-egy kedves emlék megörökítéséből születnek. Egy családi fotó, egy portré vagy egy kép a kedvenc kutyusról, cicáról is textilre kerülhet, méghozzá olyan minőségben, ami az eredeti fotóéval vetekszik.

textilnyomás akár egy darab póló, párnahuzat, vászon táska vagy pulóver elkészítésére is alkalmas. Ha a megrendelő csak egy darab fényképes ajándékot szeretne készíttetni, annak nincsen akadálya, mert nem kerül nagy összegbe a megrendelése. Természetesen több is készülhet egy-egy termékből és akkor a költségek is alacsonyabbak lesznek. A fényképeket ideje elővenni a fotóalbumból és új életet adni nekik eredeti használati tárgyak, kiegészítők formájában! A textilnyomás az egyik legjobb technológia a kivitelezésre! Ezt bízza csak ránk, egy gyakorlott csapatra!

Ajándékozza meg a barátait, családtagjait, ismerőseit egyedi meglepetéssel, rendeljen fényképpel díszített textil ajándékokat! A megrendelés részleteiről tájékozódjon a honlapon szereplő elérhetőségek egyikén, szívesen segítünk a zökkenőmentes ügyintézésben!


« Vissza az előző oldalra!


Step Kft. - Magyar