Telefon: +36309690322
E-mail: info@stepkft.hu

Blog

2022. március 21., 11:03Szitanyomás Szombathelyen pólóra, bögrére és egyéb felületre!

Szitanyomás Szombathelyen megrendelhető, de nem csak pólóra! Kidekoráljuk egyedi grafikával a használati tárgyakat is, méghozzá kiváló minőségben!

A szitanyomás hallatán a legtöbb embernek rögtön a póló grafika jut az eszébe. Valóban a szitanyomás az, ami a textilnyomáshoz egy gyakran alkalmazott technológia, ám ennél sokkal több van benne. A szitanyomás Szombathelyen megrendelhető pólónyomáshoz, ha egy ügyfél egyedi pólót vagy több, ugyanolyan grafikával ellátott pólót szeretne rendelni. Ezen kívül várjuk még olyan ügyfelek megkeresését is, akik más felületekre is szeretnének minőségi grafikát készíttetni. A szitanyomás Szombathelyen egyéb nyomathordozókra is tökéletesen alkalmazható. Vegyük elsőként az anyagokat! A hordozó felület alapanyaga korántsem csak textil lehet. A szitanyomás vagy filmnyomás ugyanúgy képes a fémre, üvegre, a fára, de még a kerámiára, valamint a kartonra is nyomtatni. A kiválasztott felületre lehet szöveget vagy mintát is nyomni. A hordozó anyaga mellett a formája is lényeges. A sík felületek mellett az íves, illetve a enyhén görbült felületeken is lehet nyomtatni a szitanyomó berendezéssel. Ez azt jelenti, hogy a szitanyomás Szombathelyen szinte minden tárgyra, kiegészítőre, eszközre megrendelhető. Nemcsak pólót, hanem például bögrét vagy tollat is tudunk szitázni, méghozzá az elvárt minőségben! A szitanyomásnak is megvannak természetesen a maga határai, vagyis csak behatárolt méretben lehet grafikát nyomtatni egy felületre és az sem ideális, ha túlságosan íves a felület. Ettől eltekintve azonban színes vagy fekete fehér, tartós nyomat készül a meghatározott darabszámban. A felületre kerülhet logó, szlogen vagy fénykép is ezzel a nyomdai eljárással.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha reklámajándékot, egyedi ajándékot szeretne készíttetni ezzel a technológiával! Kérje a csapatunktól a személyre szóló árajánlatot! A szitanyomás Szombathelyen megrendelhető kedvező áron. A szitanyomásról Szombathelyen a megadott elérhetőségeink egyikén tudunk felvilágosítást nyújtani.



« Vissza az előző oldalra!



Step Kft. - Magyar