Telefon: +36309690322
E-mail: info@stepkft.hu

Szolgáltatásaink

Szitanyomás

A szitanyomás (filmnyomás) technológia elsősorban az alábbi nyomathordozókra alkalmazható: textil, fém, üveg, kerámia, műanyag, karton, fa, szövet. Szitával megoldható a nyomtatás enyhén görbült felületekre is, ha nem túl nagy a felületi egyenetlensége illetve íves felületekre is (pl. bögrékre, poharakra).

Kérjen árajánlatot ingyenesen e-mailben!

A szitanyomás jó választás!

A szitanyomás jó választás!A reklámajándékok kivitelezésénél a minőség az egyik fő szempont. Így például a reklámpólók kivitelezéséhez is többféle technika közül választhatunk, de nem mindegyikkel érjük el ugyanazt a végeredményt. A hímzéssel szemben érdemes a szitanyomást előnyben részesíteni. Miért?

A szitanyomás eljárása hosszútávon tartós és szép marad, mosásálló minták és feliratok hozhatók létre vele. Másik előnye, hogy nincsenek színbeli megkötések, többféle színű mintát is a pólóra nyomtathatunk vele. A textileken kívül még számtalan más anyagon is megállja a helyét, így lehetőségei egyáltalán nem korlátozottak. Nagy példányszám esetén kifejezetten ajánlott a szitanyomást segítségül hívni, hiszen rövid idő alatt, kedvező áron készülhetnek a felhasználásával szín- és részletgazdag, kontrasztos mintákat, feliratokat tartalmazó, igényes termékek.

Keressen minket bizalommal megadott elérhetőségeinken és ismerje meg a szitanyomást, illetve az ezzel a technikával járó előnyöket! Profi csapat és magas színvonal várja!

 

Szitanyomást ajándékba!

Szitanyomást ajándékba!Ajándékot keres karácsonyra, de még fogalma sincs arról, hogy mi lenne a legjobb választás? Mi segítünk, hogy megtalálja a legideálisabb ajándékot! Keressen fel minket bizalommal személyesen, vagy e-mailben, illetve telefonon, és vegye igénybe nyomdánk színvonalas szolgáltatásait a karácsonyi ajándék elkészítéséhez!

Tudjuk ajánlani például a szitanyomás technikáját, ami sokféle alapanyagra alkalmazható, így például nem csak textilre, de kerámiára, műanyagra, fémre, üvegre, vagy akár fára is! Mit készíttethet szitanyomás segítségével? Az csak az Ön fantáziáján múlik!

Készülhet fényképes ajándék, ami egy közös eseményre, pillanatra emlékeztet, de dekorálhat egy hétköznapi használati tárgyat is valamilyen egyedi, akár saját készítésű mintával. Készülhet karácsonyi ajándék szitanyomással pólóra, pulóverre, bögrére, tollra, vagy mappára is. Lehet kicsi, lehet nagy, lehet sima felületű, vagy domború az ajándék, szitanyomással mindet tudjuk dekorálni!

Keressen bennünket bizalommal!


« Vissza az előző oldalra!


Step Kft. - Magyar