Telefon: +36309690322
E-mail: info@stepkft.hu

Blog

2021. január 25., 11:20Szitanyomás szerelmeseknek!

A szitanyomással ki tudja mutatni a szerelmét is, csak a megfelelő formát kell megtalálnia hozzá! A szerelmesek szívesen ajándékozzák meg egymást valamilyen jeles alkalom, például évforduló vagy Valentin nap kapcsán, de sokan szeretik meglepni a másikat csak úgy is, hogy biztosítsák a szerelmükről. Az ajándékok skálája széles, a csokoládétól a közös fényképekig, de lehet olyasmi is, amit külön el kell készíttetni.

Azoknak szeretnénk egy kis inspirációt nyújtani, illetve ötletet adni, akik a kreatív ajándékokat részesítik előnyben. A szitanyomás egy sokoldalú eszköz arra, hogy dekoratív, egyedi és kedves ajándékok szülessenek, méghozzá olyanok, amikből nincsen még egy! 

szitanyomás segítségével rengeteg féle használati tárgyat lehet egyedivé tenni. Első sorban a nagyobb méretű dolgokra gondolunk, mint amilyen egy bögre vagy egy póló. Fontos azonban szem előtt tartani, hogy a szitanyomás technológia és a berendezés jellegéből adódóan nem alkalmas minden tárgy nyomtatására. A leggyakrabban pólókat és egyéb textil anyagokat nyomtatunk, de kevesebben tudják, hogy a textil mellett akár üveg vagy fa felületre is lehet ilyen technikával nyomtatni. Az a fontos, hogy a felület, amire majd a minta vagy a szöveg kerül, ne legyen túlságosan domború, illetve homorú. A sík felület a legjobb ilyen nyomtatáshoz.

A meglepetés garantált, érdemes tehát egy kis kreativitást is belevinni az ajándék ötletelésbe és kipróbálni az ehhez hasonló szolgáltatásokban rejlő lehetőségeket is! Örömmel segítünk a megvalósításban!

Szeretné igénybe venni a szolgáltatásunkat kifejezetten a szitanyomáshoz? Ez könnyebben megy, mint gondolná, mert csak egy dologról kell döntenie, mégpedig arról, hogy mit nyomtassunk az ajándékra! Vegye fel a kapcsolatot a kollégáinkkal és küldje el nekünk a minta vagy szöveg egy példányát elektronikusan! A pontos részletek egyeztetését követően megcsináljuk a szitanyomást és eljuttatjuk Önnek az ajándékot. Az egyik elérhetőségünkön minden tájékoztatást megadunk az érdeklődőknek!



« Vissza az előző oldalra!



Step Kft. - Magyar