Telefon: +36309690322
E-mail: info@stepkft.hu

Blog

2023. március 13., 09:53Szitanyomás ajánlatkérés: rendelés leadása előtt tájékozódjon!

Szeretné tudni, hogy mikor érdemes a szitanyomást választani, vagy a technikai háttér érdekelné? Ajánlatkérés előtt kérdéseire választ kaphat!

Mikor éri meg a szitanyomás ajánlatkérés mellett dönteni?

Napjainkban több olyan technológia is elérhető, amelyekkel egyedi reklámajándékok, tárgyak, ruhák készíthetők el. Mind közül a szitanyomás az, ami igen nagy népszerűségnek örvend, elsősorban a végeredmény miatt. A technikával elkészített minták kidolgozottak, igényesek, pontosan úgy néznek ki, mint ahogyan azt megálmodták az ügyfelek.

A szitanyomás mellett még a hímzés az, ami elterjedt emblémázási technikának számít, egyesek nem is nagyon tudnak dönteni, amikor megrendelésüket kell leadniuk. Bizonyos szempontok figyelembevételével igen hamar megkaphatják a választ az érdeklődők a kérdéseire. Ha például nagyobb darabszámú emblémázásról van szó, mindenképp a szitanyomást célszerű választani. A technológia egyik pozitívuma, hogy ez esetben sokkal kedvezőbb árra jön ki a végösszeg, ezért éri meg többek között a reklámajándékokhoz is választani a szitanyomást.

Akkor is célszerű a szitanyomást választani, ha nagyobb méretű mintáról van szó. Az olyan felsőrészek, mint például a pulóverek, pólók emblémázáshoz is ideális alternatívát nyújt a technológia. A szitanyomás esetében szinte végtelen lehetőségek állnak rendelkezésre, még a vékonyabb anyagú textíliák is könnyen mintázhatók a technológiával. Ezzel szemben a hímzést nem minden anyag esetében lehet alkalmazni.

Mit kell tudni a szitanyomás technikájáról?

Szitanyomás ajánlatkérésA szitanyomás technikája az évek során rengeteget változott, azonban, ami a régi és mostani megoldásban közös az, hogy az emblémázáshoz elengedhetetlen egy szitához hasonló eszköz. A technológia alapja, hogy a színezőanyag a lyukacsos szitán tud átjutni, amivel így könnyedén kialakítható pontosan a kívánt minta.

Napjainkban a folyamat során a nyomószita felületére már fényérzékeny anyag kerülhet, amin megtalálható a megrendelt minta. Ettől még igényesebb, látványosabb végeredményt lehet biztosítani. Transzfer és direkt szitanyomás is létezik az elérhető technikák között.

Cégünk nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a munkaterületet folyamatosan fejlessze megbízható eszközökkel. Nálunk korszerű környezetben készülnek a megrendelések, amelyek minden szempontból tökéletesek. Ügyfeleink szolgáltatásunkon keresztül megtapasztalhatják a szitanyomás valódi előnyeit, pozitív tulajdonságait. A modern technológia lehetővé teszi azt is, hogy a megrendeléseket rövid határidővel teljesítsük.

Ne várjon tovább a szitanyomás ajánlatkéréssel!

Szitanyomás ajánlatkérésÉljen mihamarabb a szitanyomás ajánlatkérés lehetőségével, aminek keretein belül pontos képet kaphat a várható kiadásokról! A rendelések elkészítéséhez fontos tudnunk értelemszerűen azt, hogy  milyen mintáról lenne szó, és mely textíliákat, tárgyakat szeretné emblémáztatni? Továbbá szükségünk lesz még a mennyiségre is. Ezek alapján már tudunk megközelítőleg egy számítást végezni, így ki tudjuk küldeni az ajánlatot.

Felkeltettük az érdeklődését, és szívesen igénybe venné a szolgáltatásunkat? Kérjen mihamarabb árajánlatot, és annak elfogadása után már hozzá is látunk a rendelések teljesítéséhez. Rugalmasak, megbízhatók vagyunk, mindent megteszünk annak érdekében, hogy az ügyfelek a jövőben is minket válasszanak az emblémázáshoz.

Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról. Garantáljuk, hogy elégedett lesz a munkánkkal. Ha kérdezni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.



« Vissza az előző oldalra!



Step Kft. - Magyar