Telefon: +36309690322
E-mail: info@stepkft.hu

Blog

2021. június 10., 11:02Sport póló nyomtatás versenyzőknek, csapatoknak

Sport póló nyomtatáshoz olyan technológiát válasszon, ami tartós is egyben, nemcsak dekoratív! A sportolás, főleg, ha versenyszerűen történik, minőségi sportruházatot igényel. A különböző sportágakban profi szinten versenyző csapatok mindegyikének van saját meze, illetve sportruházata, ami el van látva a csapat nevével, szponzorokkal, a versenyzők neveivel stb. A saját sportruházat különbözteti meg a csapatokat és a versenyzőket a többitől. Ennek az elkészítésében tudunk közreműködni.

sport póló nyomtatásnak az elkészítése igényel megfelelő technológiai hátteret, ez nem hiányozhat, hiszen géppark nélkül a szitanyomás vagy a közvetlen textilnyomás, a transzfernyomás nem kivitelezhető. A megfelelő gépek használatával a pólók dekoratív és tartós mintát kapnak, ami jól bírja a használatot. Erre szükség is van a sport pólóknál, mert ezek azok a típusú pólók, amiket igazán igénybe vesznek a tulajdonosaik és hamar elhasználódhatnak.

sport póló nyomtatásnak a menete a következő. Önnek nem kell mást tennie, csak felvenni a kapcsolatot velünk, hogy a rendelését leadja. A rendelés leadásnál meg kell említenie, hogy a sport póló nyomtatást mekkora mennyiségben szeretné igénybe venni. A pólók elkészítéséhez a kért darabszámban szükségünk lesz a konkrét mintára, feliratra is. A legjobb az, ha küld nekünk egy látványtervet vagy egy részletes leírást, ami alapján a kollégánk elkészíti a póló tervét. Ezután hátra van maga a sport póló nyomtatás, ami viszont nem igényel heteket vagy hónapokat. Már rövid határidővel tudunk sport póló nyomtatást vállalni, ennek köszönhetően akár a sürgős megrendelések elkészítésével is boldogulunk.

Amennyiben nívós csapat pólókat szeretne készíttetni és igényes grafikát szeretne viszont látni a sport felsőkön, keressen minket bizalommal! A szolgáltatásainkról további tájékoztatást tud kérni tőlünk, ha felveszi velünk a kapcsolatot a weboldalunkon közzétett elérhetőségek egyikén! A megrendelt és elkészített pólókkal garantáltan Ön is elégedett lesz!



« Vissza az előző oldalra!



Step Kft. - Magyar