Telefon: +36309690322
E-mail: info@stepkft.hu

Blog

2021. június 10., 11:00Póló szitanyomás nyári promóciókhoz!

A póló szitanyomás olyan szolgáltatásunk, amit érdemes megrendelni a nyári promóciók idején is. Nyáron rengeteg szabadtéren megszervezhető rendezvény van, kezdve a zenei fesztiváloktól a gasztronómiai eseményeken át egészen a különféle kulturális programokig. Ilyenkor jó alkalom kínálkozik az új, nyári termékek, szolgáltatások bevezetésére, egy kis reklámra a helyszínen.

póló szitanyomás olyan szolgáltatás, ami az emblémázáshoz ideális. A hostessek, kollégák pólóin vagy az ajándékba szánt darabokon is ott kell lennie a cég arculatához tartozó logónak és a többi arculati elemnek. Ezeket mi elkészítjük olyan korszerű technológiát alkalmazó gépek felhasználásával, mint a szitanyomó. A póló szitanyomás a műhelyünkben készül, olyan színekkel és méretben, amit a megrendelő előzetesen jóváhagyott. A kész minta olyan minőségben készül el, ami nem megy tönkre heteken, hónapokon, sőt éveken keresztül sem. A technológia és a felhasznált, minőségi anyagok, festékek lehetővé teszik, hogy a promóciós termék ne okozzon csalódást se a megrendelőnek, se azoknak, akik kapják vagy viselni fogják.

A promóciós termék, a póló minősége kapcsolatba hozható magával a céggel is. Ugye Ön sem szeretné, ha a vásárlók, ügyfelek egy rosszul sikerült reklámajándék miatt téves következtetéseket vonnának le a cég termékeivel, szolgáltatásaival kapcsolatban? A logózott póló is a cég arculatának része, tehát a többi arculati elemhez hasonlóan igényesnek, nívósnak kell lennie, mert a céget minősíti. A póló szitanyomásunk ebben segít.

póló szitanyomást meg tudja rendelni rövid határidővel és prémium minőségben. A tőlünk rendelt pólókat a megbeszélt mennyiségben készítjük el és a megadott kiszállítási címre szállítjuk ki. A határidők betartása mindkét fél részéről fontos, mert másképp a promóció sikere múlhat a csúszáson. Amennyiben érdekli a póló szitanyomás, tudjon meg többet a szolgáltatásunkról. Lépjen kapcsolatba a stúdiónkkal valamelyik elérhetőségünkön és kérjen egyedi árajánlatot póló készítésre!



« Vissza az előző oldalra!



Step Kft. - Magyar