Telefon: +36309690322
E-mail: info@stepkft.hu

Blog

2021. április 19., 09:52Munkaruha logózás, feliratozás cégek számára!

A munkaruha logózásra rendszeresen szüksége van? Rendelje meg a szolgáltatást egy olyan cégtől, ami minden elvárását teljesíteni tudja! Forduljon bizalommal hozzánk és vegye igénybe a szolgáltatásainkat akár rendszeresen, akár alkalmi jelleggel van szüksége a feliratozásra. Igényes munkát végzünk megfizethető árakon és a határidőkkel sem állunk hadilábon.

A munkaruha logózás vagy ehhez kapcsolódóan a munkaruha feliratozás is megrendelhető tőlünk. Mikor melyikre van szükség? A logózás nem zárja ki a feliratozást, hiszen egy cég logóhoz gyakran tartozik a szlogen is. Amennyiben a céges arculat minél több elemét szeretné a munkaruhákra nyomtattatni, akkor tudunk Önnek segíteni. Ha csak munkaruha logózásra van szüksége, akkor is forduljon a csapatunkhoz, mert ebben is minőségi munkát tudunk nyújtani.

A kollégák által viselt munkaruhák és kiegészítők mindegyikén szerepelnie kell a céges emblémának és a többi arculati elemnek is. Ez jelzi minden látogatónak, vendégnek vagy ügyfélnek, hogy az adott cég alkalmazottjával beszél. Ha a munkaruha igényes, az alkalmazottak megjelenése 

munkaruha logózás és a munkaruha feliratozás is olyan szolgáltatások, amiket kiváló ár-érték arányban kivitelezünk a megrendelőinknek. Miért fontos, hogy a munkaruha minden egyes darabja igényesen logózott és feliratozott legyen? Ezek az apróságok is hozzá járulnak ahhoz, hogy a cég szimpatikus és nem utolsó sorban megjegyezhető legyen a kívülállók számára. Sok esetben ezzel találkozik az elsők között az ügyfél és a vásárló, tehát lényeges, hogy szépen kivitelezett munka köszönjön vissza a textilekről. Magukat a pólókat is lehetőség van megvásárolni tőlünk a logózáshoz, feliratozáshoz, szintén magas minőségben.

A munkaruha logózást és feliratozást a modern emblémázási technológiák alkalmazásával készítjük el. Kérjen egyedi árajánlatot a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén munkaruha logózásra, illetve feliratozásra méret, mennyiség, színek stb. alapján! A részletekről a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén tud érdeklődni.



« Vissza az előző oldalra!



Step Kft. - Magyar