Telefon: +36309690322
E-mail: info@stepkft.hu

Blog

2019. szeptember 17., 10:33Mezfeliratozás – minden csapatnak szüksége van rá

Bármilyen sportcsapatról is van szó, ha komolyan kezdenek foglalkozni a választott sportágukkal, egyforma öltözetre mindenképp szükségük lesz. Az viszont nem elegendő, ha egyforma színű pólókat vásárolnak, a mezeket feliratoztatni is kell.


A mezfeliratozás nem olyan nehéz feladat, mint amilyennek elsőre gondolnánk, hiszen könnyen beszerezhető maga a ruhadarab, amire aztán csak a neveket, számokat, a csapat választott logóját és a nevét kell felvinni egy kiválasztott módszerrel, ami lehet például a szitanyomás is. Egy meznek komoly megpróbáltatásokat is el kell szenvednie egy meccsen, és folyamatosan mosni is kell, tehát nem mindegy, hogy milyen módon visszük fel rá a feliratokat, hiszen tartósnak kell lennie. A szitanyomás teljesíti ezeket a kritériumokat, és tökéletes végeredmény érhető el vele.

Amennyiben szeretne Ön is mezeket feliratoztatni, válasszon bennünket, a szitanyomást és a minőséget! Amennyiben kérdése lenne, vagy a megrendelést szeretné leadni, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!



« Vissza az előző oldalra!



Step Kft. - Magyar