Telefon: +36309690322
E-mail: info@stepkft.hu

Blog

2021. december 15., 11:01Mez feliratozás Szombathelyen! Sportruházat és ajándék is lehet a mez!

Mez feliratozás Szombathelyen, rövid határidővel. Rendeljen új sportmezeket vagy egyedi ajándékot textilnyomással!

A mez feliratozást első sorban azoknak a vásárlóinknak készítjük el, akik sportmezeket rendelnek tőlünk. A csapatjátékokban megkülönböztető csapatmezeket viselnek a játékosok a pályán, például a futballban, kosárlabdában vagy a hokiban. Egyéni versenyzők is viselhetnek feliratos mezt, aminek a segítségével az edzésen vagy a versenyen szintén könnyebb őket megkülönböztetni a többi sportolótól.

mez feliratozást Szombathelyen található cégünktől tudja megrendelni minden érdeklődő. Amennyiben gyorsan elkészülő, minőségi textilnyomást szeretne rendelni, aminek az ár-érték aránya is ugyanolyan meggyőző, mint a tartóssága, akkor a legjobb helyen jár! A mez feliratozás Szombathelyen rövid határidővel elkészül, a mezeket pedig személyesen is át tudja venni az üzletben, a honlapon feltüntetett címen.

mez feliratozáshoz Szombathelyen csak a kiválasztott mezre van szükség és arra a grafikára, lehetőleg a legjobb minőségben, ami majd a textil felületére kerül a közvetlen textilnyomással. Pólót akár tőlünk is tud vásárolni, ha nem rendelkezik még a nyomtatáshoz szükséges ruhadarabbal.

mez feliratozás Szombathelyen nem csupán sportcsapatoknak, egyéni sportolóknak elérhető. A sportruházaton kívül egyedi ajándék is készülhet sport rajongók számára. Akinek az ajándék készül, minőségi kivitelezéssel nyomtatott mezt kap meglepetésnek. A kedvenc futballistája vagy kosárlabda csapata nevével és számaival díszített mez készülhet, de felkerülhet a megajándékozott neve is vagy egyedi felirattal is el tudjuk látni a mezt.

Lepjen meg valakit egy saját, névre szóló sportmezzel, amit korszerű technológiával feliratozunk a textilre! Egy ilyen ajándéknak mindenki örül, aki a sport valamelyik területe iránt rajong. A grafika méretben, színben is választható, az elkészült nyomat pedig tartós és prémium minőségű lesz. Kérje árajánlatunkat a szombathelyi mez feliratozáshoz, lépjen kapcsolatba velünk!



« Vissza az előző oldalra!



Step Kft. - Magyar