Telefon: +36309690322
E-mail: info@stepkft.hu

Blog

2020. március 09., 14:40Mennyire tartós a szitanyomás?

Amikor valakiben felmerül az igény arra, hogy valamilyen egyedi textilt, például pólót készíttessen, akkor az egyik szempont, amit fontosnak tart, az a tartósság.

Gyakran találkozni olyan nyomott mintás pólókkal, amikre olyan, mintha felragasztották volna a mintát, szinte azonnal repedeznek, peregnek, kifakulnak. A szitanyomás nem ilyen minőségű mintákat, illetve feliratokat produkál. Ez persze csak akkor valósul meg, ha a nyomathoz minőségi festéket használnak, magát a nyomást szakszerűen végzik és a végén kiegészítik az olyan utómunkákkal, amik gondoskodnak a tartósságról. A póló anyaga nem befolyásolja a nyomat tartósságát, gyakorlatilag bármilyen anyagon szépen megmarad és jól is mutat az ízlésesen tervezett grafika.

Sokan a nyomat elkészülte után is óvják a pólót, ezt jól teszik, de nem kell túlzásba vinni. A szitanyomással készült textileket nem kell kifordítva mosni, de nincsen szükség kézi mosásra sem, csupán arra kell ügyelni, hogy a póló ne kerüljön 60 foknál magasabb mosási programba. A nyomatok hosszú idő után is megőrzik az eredeti állapotukat, színben, élénkségben és épség szempontjából is. Ugyanígy a vasalóval sem elkerülni a szitanyomással dekorált textilt, kivéve magát a nyomatot. A hő természetesen hatással van a nyomatra, ha túl nagy hő éri, akkor a festék megpuhul, megolvad és akár el is kenődhet.

Amennyiben a tartósság kiemelkedő szempont Önnek is, ha pólónyomásról van szó, akkor ne adja alább és döntsön a szitanyomás mellett! A megvalósításra ne legyen gondja, csak bízza cégünkre a kiválasztott minták, feliratok, emblémák elkészítését. A legmodernebb technológiát felhasználva és gyakorlott kollégák felügyelete mellett készülnek a megrendelt pólók. A szitanyomás jó ár-érték arányban és rövid határidővel készül, nem számít, hogy kis darabszámról vagy nagyobb mennyiségről szól a megrendelés. Lépjen kapcsolatba velünk, és rendeljen egyedi pólókat! A weboldalunkon közzétett elérhetőségeink bármelyikén azonnal kérhet személyre szabott árajánlatot szitanyomásra!



« Vissza az előző oldalra!



Step Kft. - Magyar