Telefon: +36309690322
E-mail: info@stepkft.hu

Blog

2019. április 16., 15:14Maradandó ajándék az egyedi póló nyomtatás gyereknapra!

Májusban két nagyon fontos ünnep szerepel a naptárban, az egyik az anyák, a másik a gyerekek napja. Gyereknapon szokás meglepni a kicsiket; ez lehet program, ajándék, vagy valamilyen finomság. Gondolja meg, hogy édesség helyett valami olyasmit ajándékoz, ami maradandóbb és érdekesebb! Az egyedi póló nyomtatás ehhez kiváló eszközt nyújt.

Cégünk egyik szolgáltatása az egyedi póló nyomtatás, amivel teljesen kreatív pólókat lehet készíttetni; olyanokat, amiket az áruházakban nem találni. Egy ilyen ruhadarab igazi kincse lehet a ruhatárnak, és a gyereknek is az egyik kedvencévé válhat. Itt a lehetőség, hogy  a gyermeke egy kedves figuráját, vagy mesehősét textilre nyomtassa, és megajándékozza vele gyereknapon! Az egyedi póló nyomtatás modern technológiával, szitanyomással készül, aminek köszönhetően az elkészült kép tartós és egyben szemet gyönyörködtető is lesz.

Amennyiben ilyen ajándékot szeretne adni gyereknapra, keressen fel minket bizalommal a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén, és rendeljen egyedi póló nyomtatást!



« Vissza az előző oldalra!



Step Kft. - Magyar