Telefon: +36309690322
E-mail: info@stepkft.hu

Blog

2021. július 14., 13:35Logózott munkaruha, ami illik az arculat minőségéhez

A logózott munkaruha elkészítését bízza olyan cégre, aminek a munkájával maximálisan elégedett lesz! A logózás ma már alapvető kiegészítője a munkaruhának és minden, textil vagy egyéb anyagból készült, céges, arculati kiegészítőnek. A megfelelő eszközökkel szinte bármire kerülhet logó mérettől, anyagtól és formától függetlenül. A kihívásokkal könnyen meg tud birkózni egy olyan csapat, aminek megvan a munkához a szükséges eszközparkja és nem utolsó sorban a feladat kivitelezésében már jelentős gyakorlattal is rendelkezik.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha a logózott munkaruha még hiányzik a céges kiegészítőkből, a felszerelésből és rendelje meg a szolgáltatásunkat, méghozzá kiváló minőségben! A logózás színvonala meghatározó, mert ez is része a munkaruhának, egy elrontott logó nagy hatással van a munkaruha kinézetére. Az elmosódott, nem élethű színű, rossz helyre nyomott vagy éppen teljesen más mintával készült logót újra el kell készíteni. Nem kell plusz költségeket kifizetnie, újabb munkaruhát beszereznie azért, mert a logózott munkaruha nem sikerült.

Válasszon olyan csapatot a feladatra, ami pontosan képes megcsinálni a logózást hibák, késedelem és félreértések nélkül! Ha még nincs ötlete, hová forduljon ilyen szolgáltatásért, ajánljuk figyelmébe a mi csapatunk szakértelmét! Rendelkezünk a legmodernebb gépekkel, eszközökkel, amiknek a segítségével a logózott munkaruhák elkészítését korszerű nyomtatási technológiával tudjuk megvalósítani.

Egy igényesen elkészített logó nagyon szépen reprezentálja a céget, stílusosan ki tudja egészíteni a munkaruhát és a felhívja a vendég vagy a vásárló, az ügyfél figyelmét arra, hogy melyik cég termékét vásárolja vagy szolgáltatásait veszi igénybe.

Ha olyan logózott munkaruhát szeretne biztosítani az alkalmazottainak, ami minden elvárását teljesíteni tudja és a céges arculat színvonalához is illik, akkor keressen minket és rendelje meg a szolgáltatásainkat! A logózott munkaruha pontos árajánlatának elkészítését kérje a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén!



« Vissza az előző oldalra!



Step Kft. - Magyar