Telefon: +36309690322
E-mail: info@stepkft.hu

Blog

2022. május 16., 11:10Közvetlen textilnyomással tartós grafika készül!

Közvetlen textilnyomással a textil új grafikája szinte mindent kibír! A grafika nem csupán szép lesz, hanem a használatnak is ellenáll!

A textilnyomással egyszerűen meg lehet változtatni egy ruhadarab vagy textilből gyártott kiegészítő, például vászonszatyor külsejét. Az új mintával egészen más stílust kaphat a póló, ami addig csak egy egyszínű darab volt. A hétköznapi pólóból egy teljesen egyedi és különleges ruhadarab válik. Azonban hiába a gondosan megtervezett minta és a póló elkészíttetésére szánt idő, ha a nyomtatás eredménye nagyon gyorsan tönkremegy. A közvetlen textilnyomással készült póló grafikákkal ez nem történhet meg. Ha szeretné többször is felvenni a pólót úgy, hogy a nyomtatott grafika is változatlanul néz ki rajta, akkor döntsön a közvetlen textilnyomás megrendelése mellett!

A közvetlen textilnyomásnak, mint nyomtatási technológiának, olyan előnyei vannak, amik miatt érdemes ezt a technológiát előre venni a listán. A közvetlen textilnyomás a textil felületére viszi fel a textil festéket, ami olyan megbízhatóan tud tapadni a helyére, hogy a használatot és a mosást, vasalást is nagyon jól viseli. Azoknak ajánljuk a közvetlen textilnyomással készült pólókat, szatyrokat, pulóvereket, hálóruhákat stb. akik szeretnének minőségi ajándékot készíttetni vagy saját maguknak  terveznek a használatot jól bíró ruhadarabot.

A cégünk a pólónyomtatást készít, méghozzá professzionális minőségben. A nálunk megrendelhető színvonal nem zárja ki, hogy a pólókból csak egy darabot kérjen a vásárló. Cégeknek, magánszemélyeknek is egyaránt nyomtatunk.  Az új pólót elkészítjük Önnek az igényelt példányszámban, csak el kell mondania nekünk, hogy mit szeretne pontosan. A csapatunkra rá tudja bízni a pólónyomtatást közvetlen textilnyomással, amit az elvárt minőségben készítünk el. Határidőre el tudunk készülni és a szállítást is megoldjuk a megbeszélt címre. A további felvilágosítást kérje a kollégáinktól, lépjen kapcsolatba velünk a weboldalon szereplő elérhetőségeink bármelyikén!



« Vissza az előző oldalra!



Step Kft. - Magyar