Telefon: +36309690322
E-mail: info@stepkft.hu

Blog

2019. november 25., 09:14Karácsonyra reklámajándékkal kedveskedne ügyfeleinek? Válassza a gyártáshoz a szitanyomást!

Sok vállalkozásnak fontos, hogy karácsonykor igényes reklámajándékkal lephesse meg ügyfeleit. Ahhoz, hogy a termékek tartósak és ízlésesek legyenek, a reklámajándékok emblémázását nem lehet a véletlenre bízni. Mindenképp olyan technikára van szükség, amivel a kész minták hosszú távon is tartósak tudnak maradni. Ha Ön még nem talált ennek megfelelően ideális eljárást, ajánljuk figyelmébe a szitanyomást!

A szitanyomással mosásálló feliratok, minták készíthetők el, így a karácsony alkalmából átadott reklámajándék évekkel később is tökéletes maradhat. A szitanyomás másik legnagyobb előnye, hogy többféle nyomathordozóra alkalmazható, ennek köszönhetően bátran elengedheti fantáziáját az ünnepi reklámajándékokkal kapcsolatban. A textilen kívül fémre, üvegre és műanyagra is készíthető minta szitanyomással.

Lepje meg Ön is igényes reklámajándékokkal ügyfeleit karácsonykor: a termékek legyártásához válassza a szitanyomást! Ha igénybe venné ezzel kapcsolatban szolgáltatásunkat, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!



« Vissza az előző oldalra!



Step Kft. - Magyar