Telefon: +36309690322
E-mail: info@stepkft.hu

Blog

2019. december 17., 16:04Humoros ajándék a szerelmesek ünnepére: közös öltözet pólónyomással

Amikor az ember szerelmes, akkor le sem tagadhatja, hogy mennyire boldog. Sokan ezt a boldogságot másoknak a tudomására is szeretnék hozni, akár egy póló formájában is. A téli ünnepek egyik népszerű képviselője a Valentin nap, vagyis a szerelmesek ünnepe.

Aki szeretné a párját meglepni valami ötletes, mégis romantikus dologgal, az sok mindenből válogathat. Vajon Önnek szerepel a listáján a pólónyomás? A pólónyomás segítségével elkészíttethet egy olyan ajándékot, amit a szerelmesek ünnepe után is bármikor használhatnak, méghozzá közösen. Az így elkészült pólók ugyanis együtt érvényesülnek igazán, ha mindketten ebben jelennek meg. A páros pólók lényege, hogy hasonló grafikával készülnek és arra utalnak, hogy a viselőik egy párt alkotnak. Ezek a grafikák stílusban és mintában is sokfélék lehetnek, tehát nem kell feltétlenül valamilyen érzelgős dologra gondolni. Lehet humoros, lehet kedves, lehet popkulturális utalással kiegészített, lehet pikáns vagy éppen kreatív. A szöveg és a minta azon múlik, hogy egy pár mennyire szeretne kitűnni a pólóival, a megjelenésével a tömegből. Egyeseknek persze inkább az összetartozás erősítésére szolgál, illetve arra, hogy viccesen jelezzék egy társaságban, ők együtt vannak, egy párt alkotnak.

Forduljon bizalommal cégünkhöz, és vegye igénybe pólónyomással kapcsolatos szolgáltatásainkat! Még mielőtt beköszönt a február, és vele együtt a Valentin nap, van ideje ezt a kreatív ajándékot megrendelni és kézhez kapni is. A pólónyomás több technológiával is készülhet, közvetlen textilnyomással vagy pedig szitanyomással is. Mindkettő tökéletes textil felületek nyomására. A grafika szinte bármilyen színben és méretben megvalósítható a póló jellemzőihez mérten. A pólónyomással a minta tartós lesz és természetesen mosható, nem megy tönkre a viselés következtében sem. Ön elküldi a mintát, képet, feliratot, mi pedig elkészítjük a páros pólót február közepére!

A pólónyomásról tudjon meg többet a megadott elérhetőségeink egyikén, és kérje kollégáink segítségét!



« Vissza az előző oldalra!



Step Kft. - Magyar