Telefon: +36309690322
E-mail: info@stepkft.hu

Blog

2019. október 30., 14:30Fényképes pólók gyártása? Textilnyomás!

Napjainkban egyre népszerűbbek az egyedi termékek. Mindenki igyekszik különlegeset, személyeset ajándékozni, ennek szerves részét képezik a fényképes meglepetések.

Bögrék, egérpadok, naptárak, pólók? A lehetőségek tárháza végtelen, a textilnyomás pedig segít, ha egy pólót vagy más ruhadarabot szeretnénk egyedivé varázsolni!

A textilnyomásnak köszönhetően ajándékozhatunk akár saját fényképpel ellátott ruhát is. Népszerűek a nyaralások, utazások során készített képekkel díszített termékek is, de sokan szeretik például magukon viselni a gyermekük vagy akár házi kedvencük portréját. Lehetséges feliratokat vagy akár rajzolt képeket is rányomtatni a pólóra. Természetesen a textilnyomás nem csak egyedi pólók előállítására alkalmas, népszerűek a kötények, sőt, az egyedi vászontáskák is. Az eljárással gyorsan és kedvező áron tehetünk szert igazán különleges, személyes meglepetésre.

Forduljon hozzánk bizalommal, amennyiben textilnyomásra van szüksége! A részletekről érdeklődjön kollégáinktól megadott elérhetőségeink bármelyikén!



« Vissza az előző oldalra!



Step Kft. - Magyar