Telefon: +36309690322
E-mail: info@stepkft.hu

Blog

2022. november 11., 09:00Egyedi munkaruhák készítése transzfernyomással

Nehezen emblémázható munkaruhát szeretne mintával ellátni? Keressen bennünket a transzfernyomásért, amelynek semmilyen anyag nem okozhat kihívást!

Számos vállalkozás esetében felmerül az igény az egyedi munkaruhák készítésére. Manapság többféle technika közül válogathatnak az érdeklődők az emblémázással kapcsolatban, azonban vannak olyan esetek, amikor nem lehet a véletlenre bízni a döntést az eljárást illetően.

Több olyan munkaruha is létezik, amelyek durva felülettel rendelkeznek, ezért nem mindegy, hogy milyen eljárással készül el a minta. Egy rossz választással igen kellemetlen helyzetek alakulhatnak ki. A minták, feliratok hamar leválhatnak a durva felületekről, így pedig kezdődhet elölről a munkaruha készíttetése, ez pedig plusz időt, energiát és nem utolsó sorban pénzt emészt fel.

A durva, érdes felületű anyagok esetében a legjobb, ha az emberek a transzfernyomást választják, amellyel kapcsolatban nem merülhetnek fel váratlan helyzetek. Az eljárás kifejezetten ajánlott a nehezen emblémázható, problémásabb anyagokhoz. A transzfernyomás nagy népszerűségnek örvend például a reklámajándékok készítésével kapcsolatban is, hiszen azok között számtalan olyan tárgy található meg, amikre nem jellemző az egyenletes felület.

transzfernyomással bármilyen felületű anyagra igényes formában el lehet készíteni a mintákat, feliratokat. A munkaruhák így ízlésesek, színvonalasak lehetnek, amelyekben a dolgozók méltó formában képviselhetik a céget, járjanak bárhol az országban, világban.

Felkeltette az érdeklődését ez a technika, és szeretné igénybe venni az egyedi munkaruhák készítéséhez? Keressen fel bennünket, szolgáltatásunk keretein belül kiváló minőségű megoldásokat kínálunk a megrendelőknek. Folyamatosan elérhetők vagyunk, így a jövőben is ránk bízhatja a munkaruhák emblémázását.

Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.



« Vissza az előző oldalra!



Step Kft. - Magyar