Telefon: +36309690322
E-mail: info@stepkft.hu

Szolgáltatásaink

Transzfernyomás

Normál, durva és nehezen emblémázható felületekre ajánlott ragyogó nyomatot adó technológia. pl.: egérpad, póló, baseball sapka, táska, munkaruha, szatyor, bőrönd, pénztárca, dzseki, esőkabát, kendő, nyakkendő, stb.

Kérjen árajánlatot ingyenesen e-mailben!

Új év, új reklámajándékok – Készíttesse el transzfernyomással!

A legtöbb vállalkozás ebben az időszakban gyártatja le népszerűsítő reklámajándékait annak érdekében, hogy az új évben már újdonságokkal kedveskedhessen az ügyfeleinek. Ha Ön még nem találta meg ehhez az ideális technológiát és az azt biztosító vállalkozást, ne kutasson tovább, hiszen jó helyen jár!

A transzfernyomás kifejezetten ideális a reklámajándékok gyártáshoz, hiszen a technológiával bármilyen felületre bármilyen mintát nyomtathat, így nem kell alkalmazkodnia a nyomtatásnak a reklámajándékhoz! Mivel mi is tisztában vagyunk azzal, hogy a transzfernyomást főként reklámajándékok esetében igénylik, ezért egyedi árajánlattal és egyéb kedvezményekkel várjuk a megrendelőket. Mindezekről érdemes előzetesen, telefonon érdeklődni, így semmilyen váratlan meglepetés nem érheti Önt!

Vállalkozásunkban a transzfernyomás a legújabb berendezések használatával valósul meg. Várjuk megrendelését, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!
« Vissza az előző oldalra!


Step Kft. - Magyar