Telefon: +36309690322
E-mail: info@stepkft.hu

Szolgáltatásaink

Transzfernyomás

Normál, durva és nehezen emblémázható felületekre ajánlott ragyogó nyomatot adó technológia. pl.: egérpad, póló, baseball sapka, táska, munkaruha, szatyor, bőrönd, pénztárca, dzseki, esőkabát, kendő, nyakkendő, stb.

Kérjen árajánlatot ingyenesen e-mailben!

Új év, új reklámajándékok – Készíttesse el transzfernyomással!

A legtöbb vállalkozás ebben az időszakban gyártatja le népszerűsítő reklámajándékait annak érdekében, hogy az új évben már újdonságokkal kedveskedhessen az ügyfeleinek. Ha Ön még nem találta meg ehhez az ideális technológiát és az azt biztosító vállalkozást, ne kutasson tovább, hiszen jó helyen jár!

A transzfernyomás kifejezetten ideális a reklámajándékok gyártáshoz, hiszen a technológiával bármilyen felületre bármilyen mintát nyomtathat, így nem kell alkalmazkodnia a nyomtatásnak a reklámajándékhoz! Mivel mi is tisztában vagyunk azzal, hogy a transzfernyomást főként reklámajándékok esetében igénylik, ezért egyedi árajánlattal és egyéb kedvezményekkel várjuk a megrendelőket. Mindezekről érdemes előzetesen, telefonon érdeklődni, így semmilyen váratlan meglepetés nem érheti Önt!

Vállalkozásunkban a transzfernyomás a legújabb berendezések használatával valósul meg. Várjuk megrendelését, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Mutatós reklámajándék: emblémázás transzfernyomással

emblémázás transzfernyomássalA reklámajándékairól nem hiányozhat a céges logó és a cég neve sem. Az emblémázás transzfernyomással minden reklámajándékra nyomtat mintát és szöveget.

Kezdjük rögtön az alapoknál! Az embléma nem más, mint a felirat és a rajzos elem együttese. Sokan hajlamosak a logót az emblémával azonosítani, de a kettő nem ugyanaz. A logó az egyik legfontosabb arculati elem, egy vizuális jel, ami a céget képviseli.

Térjünk rá az emblémázásra! Az emblémát nyomtatással készítik el, ez transzfernyomással történik. A transzfernyomás a szitanyomás technológiáján alapul. Ha részletezni szeretnénk, akkor azt mondhatnánk, hogy a transzfernyomást el lehet képzelni úgy is, mint a kettő lépésben elkészített szitanyomást. Az embléma nem kerül azonnal az anyagra, előbb még transzferpapírra nyomtatjuk. Ezután vesszük elő a hőprést és így kerül a minta a megjelölt méretben, színekben a kijelölt helyére.

Az emblémázás transzfernyomással szinte semmilyen kötöttséggel nem jár. Az emblémázandó reklámtárgyak lehetnek kicsik vagy nagyon, gömbölyűek vagy sík felületűek, készülhetnek műanyagból, de textilből és papírból is. A hagyományos pólókon túl készülhet reklámajándék emblémázással olyan tárgyakra is, mint például napernyő, piknik kosár, bögre, kalap vagy termosz és még sorolhatnánk.

reklámajándékokkal ennek köszönhetően szabadon tud tervezni a megrendelő, mert a transzfernyomás lehetőségei valóban tágak. Ragyogó és Pantone hű színekben, részletgazdag mintákkal, méretben kicsi vagy nagy emblémák is ugyanúgy készülhetnek ezzel a korszerű nyomtatási eljárással. A reklámajándékoknak nem kell unalmasnak, szürkének lenniük, ha a tervezett emblémázás transzfernyomással készül el.

A modern nyomtatási technológiák az Ön rendelkezésére állnak, csak meg kell rendelnie azt a szolgáltatást, ami az árában, minőségében is a legmegfelelőbb. A reklámajándékok, céges arculati elemek és használati tárgyak is kaphatnak dekoratív és nem utolsósorban tartós emblémát. A megrendeléshez kérje Önnek szóló árajánlatunkat!


« Vissza az előző oldalra!


Step Kft. - Magyar