Telefon: +36309690322
E-mail: info@stepkft.hu

Blog

2021. július 14., 13:36Céges póló készítés munkaruhának, reklámajándéknak

Céges póló készítését vállaljuk, méghozzá magas színvonalon! A pólókat nemcsak pontosan, a megbeszélt határidőket betartva gyártjuk le, hanem arra is kiemelt figyelmet fordítunk, hogy a színvonaluk az előzetesen megígért legyen.

A céges pólók vagy a promóciós reklámajándékok gyakran rosszabb minőségűek, mert nem fordítanak gondot arra, hogy igazán tartós darabokat válasszanak. Pedig egy céges póló első sorban munkaruha és így még a céget is tudja reklámozni, tehát egyáltalán nem mindegy, hogyan néz ki, milyen a minősége.

A céges póló készítést bízza ránk és mi garantáljuk, hogy igényes pólókat biztosítunk Önnek! Akár munkaruhának, akár reklámajándéknak szeretné a pólókat használni, minden céges póló készítést olyan színvonalon valósítunk meg, amivel Ön is garantáltan elégedett lesz.

A pólókat szitanyomással nyomtatjuk, ez a nyomtatási technológia széles körben használt módszer grafika készítésnél. A szitanyomás ideális választás céges póló készítéshez, mert nagyobb darabszámban is költséghatékony marad. Egy egész cég számára rendelhet pólókat nagyobb darabszámban szitanyomással, ár-érték arányban megfelelő ajánlatot fog kapni.

Az így elkészült logók, feliratok, grafikák nagyon szépen mutatnak a textilen, mert élénk színek készülnek, tartós nyomatok kerülnek a pólókra. A mosás, vasalás, gyűrődés nem árt a nyomatnak, a szitanyomással gyártott póló tartós darab, ami megéri az árát is.

céges póló készítéshez elegendő, ha a kívánt mennyiségben megvannak a pólók, amiket hozott változatban is elfogadunk, de akár tőlünk is beszerezheti a szükséges darabszámban. A kollégáinknak meg kell kapnia a pontos terveket és információkat a pólóra kerülő grafikáról. Ezt követően tudunk látványtervet készíteni, illetve megmutatni, hogy milyen lesz az elkészült póló. Ha a megrendelőnek tetszik az eredmény, akkor meg is valósítjuk a terveket.

Legyen a kollégáinak és Önnek is olyan munkaruhája, céges pólója, amiben büszkén tudnak minden egyes nap dolgozni. Ennek a megvalósításában tudunk segíteni Önnek is. A céges póló készítésre kérjen árajánlatot elérhetőségeinken!



« Vissza az előző oldalra!



Step Kft. - Magyar