Telefon: +36309690322
E-mail: info@stepkft.hu

Blog

2024. május 06., 11:09Ajánlatkérés szitanyomásra: forduljon már elsőre profikhoz!

Érdeklődik a szitanyomás iránt? Profi szakemberekkel kiküszöbölhetők a legtipikusabb hibák is, keressen bennünket az ajánlatkérésért!

A különböző emblémázási eljárások közül óriási népszerűségnek örvend a szitanyomás. Ennek elsősorban az oka az, hogy rendkívül rugalmas, mivel nincsenek megkötések a színeket illetően. Lenyűgöző nyomatok készülhetnek olyan élettel teli színekkel, amelyeket nem igazán lehet más technológiákkal kivitelezni.

Ezeknek a páratlan színeknek, igényes mintáknak a látványát az emberek sokáig élvezhetik, mert a szitanyomás valóban tartós alternatívát kínál. Ahogy más emblémázási eljárásoknál, úgy ez esetben is elengedhetetlen a megfelelő technikai háttér, profi kiszolgáló személyzet.

Milyen hibák merülhetnek fel a szitanyomás során?

A színátvitel különösen érzékeny része a szitanyomásnak, főleg akkor, ha az embernek nincs ebben tapasztalata. Amennyiben a szita nincs jól rögzítve, vagy a festék túl nagy nyomást kap, mielőtt átmenne a szitán, könnyen előfordulhat elmosódás. Ezért kell, hogy a nyomtatás megfelelő tempóban történjen, illetve olyan eszközök álljanak rendelkezésre, amiket fixen lehet rögzíteni, így nem merülhetnek fel problémák.

Szitanyomás ajánlatkérésAz egyenletes festékréteg hiánya szintén negatív hatással lehet a végeredményre. Ezt szintén a nyomtatási sebesség és a nyomóerő korrigálásával lehet orvosolni. Akiknek van gyakorlatuk ezen a területen, pontosan tudják, hogy milyen lépésekre van szükség a hibák kiküszöbölésére.

Olyan is előfordul, hogy a szitaháló elakad azért, mert korábban megszáradt a festék a hálóban. Az optimális páratartalom fenntartásával ez a hiba is könnyedén elkerülhető.

Hogyan lehet meggátolni a szitanyomás hibáit?

Ahhoz, hogy a hibák megakadályozhatók legyenek, és ezáltal az ügyfelek se csalódjanak a végeredményben, lényeges az is, hogy megtörténjen az alapos tervezés, előkészítés.

Ilyenkor a szitanyomót készítik elő a szakemberek, a dizájnt véglegesítik és kiválasztják a különböző anyagokat is a munkához. A dizájn ellenőrzését nem igazán kell magyarázni, hiszen mielőtt megtörténne az emblémázás, meg kell vizsgálni azt is, hogy minta színei rendben vannak-e. Ilyenkor még egyszerűen javíthatók az esetleges problémák, ezzel pedig időt és pénzt lehet spórolni az ügyfeleknek is.

Nagyon kellemetlen, ha a szitanyomást végző szakemberek nem eléggé alaposak és körültekintőek, hiszen ezzel főleg a megrendelők kerülnek hátrányba. Az egyedi termékeket újból el kell készíteni, ez pedig alapvetően bosszantó, viszont, ha szoros határidőhöz kell igazodni, érthető, hogy az ügyfelek felháborodnak a szituáción. 

Kérjen ajánlatot már elsőre a valódi hozzáértőktől!

Szitanyomás ajánlatkérésNem érdemes az elvárásokból lejjebb adni, az érdeklődőknek tanácsos már elsőre a legmagasabb színvonalhoz ragaszkodni, így ők ezzel nem kerülhetnek kellemetlen helyzetbe.

Ahol valódi szakértők foglalkoznak a szitanyomással, ott a rendelés felvételétől kezdve az átadásig minden a profizmusról szól. Felesleges köröket kerülhetnek el azzal a vásárlók, ha ragaszkodnak a maximumhoz és a rutinos szakemberekhez.

Megéri hozzánk fordulni az ajánlatkérésért a szitanyomásra, hiszen itt a fő cél az, hogy minél több elégedett ügyfelet tudhassunk magunkénak. Magasra tesszük a mércét, hiszen tisztában vagyunk azzal, hogy sok múlik a munkánkon, nyomdánk felszereltségén.

Színvonalas kiszolgálással, kiváló ajánlatokkal várjuk a megrendelőinket, akik a jövőben is számíthatnak ránk többek között a szitanyomásnál is.

Ha részletes tájékoztatásra lenne szüksége, vagy ajánlatot kérne, vegye fel velünk a kapcsolatot a feltüntetett elérhetőségeink egyikén!



« Vissza az előző oldalra!



Step Kft. - Magyar