Telefon: +36309690322
E-mail: info@stepkft.hu

Blog

2020. május 08., 12:01A szitanyomás ideális a reklámpólók elkészítéséhez!

A reklámpólók óriási népszerűségnek örvendenek a vállalkozások körében, nem véletlenül, hiszen a felsőrészek kiváló marketingeszközök.

A pólók elkészítéséhez manapság többféle technológia is rendelkezésre áll, amelyek közül a cégvezetők értelemszerűen azt a megoldást részesítenék előnyben, amivel valóban tartós és igényes minták állíthatók elő. Amennyiben Önnek is hasonlóak az elvárásai, de még nem találta meg a megfelelő opciót, ajánljuk figyelmébe a szitanyomást!

szitanyomással garantáljuk, hogy elégedett lesz, ugyanis az eljárással időtálló és igényes minták, feliratok készíthetők el. A kifogástalan végeredmény titka, hogy a felhasznált festék közvetlenül a pólóra kerül, ami mélyen beleivódik a felsőrész anyagába, ennek köszönhetően nem kopik vagy fakul ki az elkészült minta. A szitanyomás gyors és hatékony eljárás, amit nem csupán a minőségi végeredmény miatt szoktunk ajánlani a vállalkozóknak, hanem azért is, mert nagyobb mennyiségű megrendelésnél sokkal alacsonyabbak az árak. Legyen szó induló vállalkozásról, fesztivál kitelepülésről vagy céges eseményről, szinte bármikor jól jöhetnek a reklámpólók. A szitanyomáshoz minőségi alapanyagokat és korszerű technológiát használunk fel, így, ha igénybe veszi szolgáltatásunkat, biztosan megtapasztalhatja az eljárás előnyeit. A megrendeléseket igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül teljesíteni. A szitanyomással kapcsolatban rugalmas, ügyfélközpontú és nem utolsó sorban kedvező árú szolgáltatást biztosítunk a bennünket felkeresők számára. Hosszú távon állunk mindenki rendelkezésére, így, ha a jövőben is szükség lenne egyedi felsőrészekre reklám célokból, bátran kereshet bennünket újból.

szitanyomással elkészült pólókat ügyfelei, vásárlói is értékelni fogják. Lepje meg az embereket Ön is igényes és tartós reklámpólókkal!  Ha szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat és leadná rendelését, vagy bővebb információkra lenne szüksége az eljárásról, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel állnak az ügyfelek rendelkezésére.



« Vissza az előző oldalra!



Step Kft. - Magyar