Telefon: +36309690322
E-mail: info@stepkft.hu

Szolgáltatásaink

Tamponnyomás

Tamponnyomást akkor alkalmazunk, ha a nyomtatandó tárgy túlságosan apró, illetve a felülete erősen görbült (például tollak, öngyújtók, pendrive-ok, stb.). Alkalmazható szinte bármilyen anyagra (műanyagok, fém, fa, bőr és műbőr, papír).

Kérjen árajánlatot ingyenesen e-mailben!

Céges pendrive-val a sikerért

Sok cég tevékenységéhez hozzá tartozik, hogy napi szinten van szüksége a dolgozóknak különböző adatok tárolására vagy A-ból B-be juttatására. Egyes esetekben a kész grafikákat, hanganyagot és hasonló termékeket is egy kézzel fogható eszközzel érdemes eljuttatni az ügyfeleknek. Erre lehet remek megoldás egy tamponnyomással logózott céges pendrive!

Ha a kész termékeket így juttatjuk el a megrendelőnek, azzal egyben egy ajándékot is adhatunk nekik, melyet a tamponnyomás segítségével akár cégünk logójával is elláthatunk, persze ez csak nagyobb volumenű munkáknál éri meg, ám mindenképp egy olyan gesztus melyet nem felejt el az illető. A tamponnyomással logózott pendrive pedig a továbbiakban is hasznos lehet az illető számára, így gyakorlatilag egy állandó reklámfelületet hordoz magánál.

Készíttessen nálunk egyedi céges pendrive-ot tamponnyomással, és garantált, hogy ügyfelei legközelebb is Önt bízzák meg a munkával!

 

Reklámajándék gyártás? Válassza a tamponnyomást!

Reklámajándék gyártás? Válassza a tamponnyomást! A vállalkozások szeretik meghálálni az ügyfelek hűségét apró kedveségekkel, mint például reklámajándékokkal, amelyeket általában ünnepi időszakban, vagy a cég születésnapja alkalmából nyújtanak át az ügyfeleknek a megvásárolt termékek, igénybe vett szolgáltatások mellé.

Ahhoz, hogy Ön is minőségi reklámajándékokat adhasson ügyfeleinek, forduljon hozzánk bizalommal és a tamponnyomás technológiájával legyártjuk a cég logójával ellátott termékeket. A tamponnyomás a legelterjedtebb gyártási technológia a reklámajándékok terén, ugyanis bármilyen felület emblémázható vele. A kísérő termékek terén nem kell kompromisszumot kötnie, csakis a fantáziájától függ, hogy milyen ajándékkal kedveskedik hűséges ügyfeleinek!

A tamponnyomás amellett, hogy rugalmas technológia, rendkívül gazdaságos is, ugyanis kifejezetten nagy mennyiségű termékek előállításához alkalmazzák, így bátran gondolkozhat többféle reklámajándékban is!

Vegye igénybe tamponnyomási szolgáltatásunkat, a minőséget garantáljuk! Érdeklődjön az árakról elérhetőségeinken!
« Vissza az előző oldalra!


Step Kft. - Magyar