Telefon: +36309690322
E-mail: info@stepkft.hu

Szolgáltatásaink

Tamponnyomás

Tamponnyomást akkor alkalmazunk, ha a nyomtatandó tárgy túlságosan apró, illetve a felülete erősen görbült (például tollak, öngyújtók, pendrive-ok, stb.). Alkalmazható szinte bármilyen anyagra (műanyagok, fém, fa, bőr és műbőr, papír).

Kérjen árajánlatot ingyenesen e-mailben!

Reklámajándék készítés tamponnyomással

reklámajándék készítésA reklámajándék készítéshez a tamponnyomás előnyeit is ajánlott kihasználni! Ennek a nyomtatási eljárásnak sok pozitívuma van.

A tamponnyomás a reklámajándék készítés egyik, gyakran alkalmazott módja. A használati tárgy mérete és alapanyaga is befolyásolja azt, hogy pontosan milyen technikával kerül majd a felületére a konkrét embléma, feliratok, minták stb. A pólók , vászonszatyrok, mezek emblémázásához ideális a textilnyomás, de vannak olyan reklámajándékok, amiket ezzel a technikával nem lehet elkészíteni.

reklámajándék készítéshez a tamponnyomást ajánljuk, ha kicsi vagy formájában gömbölyű, szögletes a reklámajándék. A tamponnyomással minőségi emblémázást lehet kivitelezni. Ezt a nyomtatási technológiát olyan reklámajándékok készítéséhez szokták használni, mint amilyen a golyóstoll, a pendrive, a baseball sapka, a sportfelszerelés, gyerekjáték vagy háztartási eszköz. Ezeknek a tárgyaknak a nyomtatása egy olyan gépben nem lehetséges, amiben csak sík felszínű tárgy fér el. A tampongumi, ami a festék közvetítője, viszont fel tudja venni a felület alakját, rugalmasan illeszkedik a homorú és domború felületre is. Az anyag sem jelent akadályt, mert fára, műanyagra, fémre vagy vászonra is lehet tamponnyomással emblémázni.

A tamponnyomás sikere független a formától, kisebb és nagyobb méretben is készíthetünk emblémázást vele. A reklámajándék készítésben kifejezetten hatékony nyomtatási eljárásról van szó, mert gyorsan szárad, nagyobb példányszámot is elő lehet vele állítani rövid határidővel. Azokat az ügyfeleket is meg tudjuk nyugtatni, akik a reklámajándék készítés költségei miatt aggódnak. A tamponnyomás amellett, hogy gyorsan elkészül, reális árakon gyártott emblémázást tesz lehetővé.

A tamponnyomás a reklámajándék készítés egyik népszerű eszköze, aminek sok előnye van. Ha erre az eljárásra van szüksége, ebben is tudunk segíteni Önnek. A reklámajándék készítéssel kapcsolatban érdeklődjön a kollégáinknál! Kérjen egyedi árajánlatot tamponnyomással készített emblémázására!

Céges pendrive-val a sikerért

céges pendrive készítésSok cég tevékenységéhez hozzá tartozik, hogy napi szinten van szüksége a dolgozóknak különböző adatok tárolására vagy A-ból B-be juttatására. Egyes esetekben a kész grafikákat, hanganyagot és hasonló termékeket is egy kézzel fogható eszközzel érdemes eljuttatni az ügyfeleknek. Erre lehet remek megoldás egy tamponnyomással logózott céges pendrive!

Ha a kész termékeket így juttatjuk el a megrendelőnek, azzal egyben egy ajándékot is adhatunk nekik, melyet a tamponnyomás segítségével akár cégünk logójával is elláthatunk, persze ez csak nagyobb volumenű munkáknál éri meg, ám mindenképp egy olyan gesztus melyet nem felejt el az illető. A tamponnyomással logózott pendrive pedig a továbbiakban is hasznos lehet az illető számára, így gyakorlatilag egy állandó reklámfelületet hordoz magánál.

Készíttessen nálunk egyedi céges pendrive-ot tamponnyomással, és garantált, hogy ügyfelei legközelebb is Önt bízzák meg a munkával!

 

Reklámajándék gyártás? Válassza a tamponnyomást!

Reklámajándék gyártás? Válassza a tamponnyomást! A vállalkozások szeretik meghálálni az ügyfelek hűségét apró kedveségekkel, mint például reklámajándékokkal, amelyeket általában ünnepi időszakban, vagy a cég születésnapja alkalmából nyújtanak át az ügyfeleknek a megvásárolt termékek, igénybe vett szolgáltatások mellé.

Ahhoz, hogy Ön is minőségi reklámajándékokat adhasson ügyfeleinek, forduljon hozzánk bizalommal és a tamponnyomás technológiájával legyártjuk a cég logójával ellátott termékeket. A tamponnyomás a legelterjedtebb gyártási technológia a reklámajándékok terén, ugyanis bármilyen felület emblémázható vele. A kísérő termékek terén nem kell kompromisszumot kötnie, csakis a fantáziájától függ, hogy milyen ajándékkal kedveskedik hűséges ügyfeleinek!

A tamponnyomás amellett, hogy rugalmas technológia, rendkívül gazdaságos is, ugyanis kifejezetten nagy mennyiségű termékek előállításához alkalmazzák, így bátran gondolkozhat többféle reklámajándékban is!

Vegye igénybe tamponnyomási szolgáltatásunkat, a minőséget garantáljuk! Érdeklődjön az árakról elérhetőségeinken!


« Vissza az előző oldalra!


Step Kft. - Magyar