Telefon: +36309690322
E-mail: info@stepkft.hu

Blog

2021. szeptember 28., 10:26Zászló nyomtatás és molinó nyomtatás hurkolt poliészterre!

A zászló nyomtatás standard alapanyaga a hurkolt poliészter. Nem csak zászlóhoz, molinó nyomtatáshoz is jó választás.


A zászlók és molinók kedvelt és általánosan használt reklám eszközök, amiket első sorban kültéren alkalmaznak. A méretük és a feltűnő külsejük tökéletesen alkalmassá teszi őket arra, hogy figyelemfelkeltő hirdetési felület váljon belőlük. Mivel a legtöbb zászló és molinó a szabad ég alatt foglalja el a helyét, ki van téve az időjárás romboló hatásainak, méghozzá non-stop. Ezért van szükség a zászlók és molinók alapanyagának körültekintő kiválasztására.

A zászló nyomtatás általánosan használt alapanyagai közé tartozik például a hurkolt poliészter. A hurkolt poliészter zászló nyomtatáshoz és molinóhoz is nagyszerű tulajdonságokkal rendelkezik. Miért alkalmas ez az alapanyag arra, hogy reklám eszköz váljon belőle?

A hurkolt poliészter egyik pozitív tulajdonsága az, hogy könnyű, légies anyag, ami előnyös egy felfüggesztett, illetve kifeszített reklám eszköz esetében. A  molinó és zászló nyomtatáshoz ezt ajánljuk, hiszen az anyag látványosan lengedezhet a szélben, magára vonzva a tekinteteket vagy pedig keretre feszítve, lesúlyozva is lehet rögzíteni, kerülhet falra, kerítésre, talajra is. Az alapanyaga műanyag alapú és ahogyan a neve is mutatja, hurkolt szerkezetű. A poliészter áttetsző, több színben készülhet, átengedi a fényt és a levegőt, viszont víztaszító tulajdonsággal bír. Az áttetszőségnek köszönhetően a nyomtatott minta az anyag mindkét oldalán látszik.

A kültéri reklám eszközök megrendelése a hurkolt poliészterre nyomtatva hosszú távon is jól működő befektetés. A  zászló nyomtatás előnyös egy olyan anyagra, ami erős, vízálló, uv álló, könnyű és szinte minden méretben rendelhető. Nemcsak a poliészter anyag, hanem a nyomtatáshoz használt festék is ellenálló környezeti hatásokkal szemben. A minta és a feliratok nyomtatása általában digitálisan történik, ami egy modern és tartós eredményt hozó nyomtatási technológia.

A molinó és zászló nyomtatáshoz színvonalas megoldás a digitálisan nyomtatott hurkolt poliészter.

Zászló nyomtatás és molinó nyomtatás hurkolt poliészterre jó áron!

zászló nyomtatásA zászló nyomtatás sikere a nyomtatási technológián és a felhasznált alapanyagokon is múlik. A minőségi kivitelezés egy igényes és nem utolsó sorban tartós reklám eszközt produkál.

A zászlók és molinók is készülhetnek alkalmi felhasználásra vagy pedig hosszú távú használatra. Ezek a reklám eszközök egyaránt kiválóak promóciókhoz, fesztiválokhoz, rendezvények, események reklámjához, illetve cégek, bevásárlóközpontok reklámjának megjelenítéséhez.

A zászló nyomtatás és a molinó nyomtatás is digitális technológiával készüljön el, ha a megrendelő azt szeretné, hogy igényes és strapabíró reklám eszközt kapjon. Az időjárásállóság a legfontosabb kritérium, hiszen az ilyen méretben és alapanyagból készülő reklám felületek kültéren érvényesülnek a leginkább.

A hurkolt poliészterre történő molinó és zászló nyomtatás a nyomtatással foglalkozó cégünk egyik népszerű szolgáltatása. Forduljon hozzánk bizalommal Ön is, amennyiben szeretne nagy méretű és feltűnő reklám felületbe fektetni! A zászló nyomtatásnak és a molinó nyomtatásnak megvan az az előnye, hogy nincs szükség hirdetési felület kibérlésére, csak a kivitelezés költségeivel kell számolni. Ha nem szeretne plakát helyet bérelni, válassza a molinó és zászló nyomtatást!

zászló nyomtatás költséghatékony, de nem feleslegesen spóroló megoldás. A cég saját területén, parkolóban, az épület környezetében vagy az épületen, kitelepülésen is praktikusan lehet alkalmazni az elkészült reklám eszközöket. Garantáltan nem marad kihasználatlan egyik sem.

A hurkolt poliészter mosható, varrással és ringlizéssel könnyen rögzíthető. A digitális nyomtatással szinte bármilyen grafika helyet kaphat az anyagon és nem árt neki a napfény, a fagy, az eső vagy a szél sem. A megrendeléshez szükségünk van a konkrét igényekre és tervekre, a többi pedig már a műhelyünkben történik.

Kérjen árajánlatot tőlünk zászló nyomtatásra vagy molinó nyomtatásra a honlapunkon szereplő egyik elérhetőségünkön! Használja ki ezeknek a reklám eszközöknek az előnyeit kültéren és beltéren is!



« Vissza az előző oldalra!



Step Kft. - Magyar