Telefon: +36309690322
E-mail: info@stepkft.hu

Blog

2019. július 22., 12:54Válassza a transzfernyomást a környezetbarát szatyrok elkészítéséhez!

A környezettudatosság jegyében egyre több vállalkozás dönt olyan szatyrok, táskák mellett reklámajándék gyanánt, amiket az emberek a műanyag zacskók helyett tudnak használni a vásárláshoz, egyéb teendőkhöz.

transzfernyomásMivel reklámajándékról van szó, érthető, hogy a cég szeretné, hogy a vállalkozás logója, ismertetője a szatyrokra kerüljön azért, hogy tudják magukat népszerűsíteni. A legideálisabb, ha a cég logója transzfernyomással kerül a környezetbarát szatyrokra.

Sok szatyoranyag durva, nehezen emblémázható, azonban a transzfernyomással ez nem jelenthet problémát. Ezzel az eljárással az érdes felületeken is hibátlanul feltüntethető a logó, illetve minden fontos információ. Ráadásul a transzfernyomással tartós végeredményt lehet biztosítani, így a kész reklámajándékok hosszú éveken át népszerűsítik majd a céget.

Ha felkeltettük érdeklődését a transzfernyomással kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken és bízza ránk a környezetbarát szatyrok elkészítését!« Vissza az előző oldalra!Step Kft. - Magyar