Telefon: +36309690322
E-mail: info@stepkft.hu

Blog

2021. augusztus 24., 15:10Szitanyomás, egy ígéretes nyomtatási technológia

A szitanyomás alkalmas technológia arra, hogy a nehezen kivitelezhető nyomatokat előállítsák vele. Amellett, hogy minőségi nyomatok készülhetnek ennek a nyomtatási technológiának a segítségével, szinte egyáltalán nincs megkötés arra nézve, hogy milyen felületre történjen a nyomtatás. A felület alapanyaga gyakorlatilag bármi lehet. A legtöbben a textilt említik, ha szitanyomásról van szó, de ez csupán a jéghegy csúcsa. A textil mellett még papírra, üvegre, fára, fémre, műanyagra is lehet szitanyomatot készíteni, de nem jelent akadályt a kerámia sem.

Mivel ilyen sok lehetőség van a szitanyomásban, rengeteg termék emblémázása, díszítése készülhet el ennek a nyomtatási technológiának az alkalmazásával. A névjegykártyától és az esernyőtől kezdve a tollon és vászon szatyrokon át a pendrive-ig. A színek szempontjából sincsen megkötés, sötét vagy világos felületre, színes vagy fekete fehér színekben, világító, fémes vagy arany festékkel is elkészülhet egy szitanyomat. Finomabb rajzolatú grafika is részletgazdagon, tartósan kerül a hordozó felületre.

szitanyomás abban az esetben ideális döntés, ha kisebb példányszámban készül vele termék. Tény, hogy a festék száradási ideje viszonylag hosszú, de gyorsan száradó festékkel, illetve elegendő hellyel a nyomatok szárításához, ez a probléma is kiküszöbölhető. A nyomtatás történhet direkt szitanyomással vagy transzfer technikával, attól függően, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkezik a hordozó felület. Szép, tartós, és az eredeti grafikához hű nyomat készül ezzel a hagyományos nyomtatási technológiával.

szitanyomás egyike a cégünk szolgáltatásainak, amit modern nyomtatási technológiával végzünk el. A tervezés és a kivitelezés is magas színvonalon történik, ennek köszönhetően az elkészült termékek maguk is prémium kategóriát képviselnek. Ha felkeltette az érdeklődését ez a szolgáltatásunk, akkor egyszerűen kapcsolatba tud lépni velünk. A megadott elérhetőségek bármelyikén kérjen kollégáinktól személyre szabott árajánlatot szitanyomásra!



« Vissza az előző oldalra!



Step Kft. - Magyar