Telefon: +36309690322
E-mail: info@stepkft.hu

Blog

2020. június 04., 13:05Póló nyomtatás gyerek táborok számára!

A pólók a leghétköznapibb ruhadarabok közé tartoznak, amiket sokféle alkalomra fel lehet venni. Kényelmes és praktikus felsőről van szó, ami mindenkinek jól áll. A póló éppen ezért a leggyakrabban választott ruhadarab, ha valahol több ember számára szeretnének egységes öltözetet készíttetni.


A nyári hónapokban a nyári táborok azok az események, amik a családok számára lehetőséget jelentenek a gyerekek nyaraltatására. A táborokban akár több hétre is össze vannak zárva a hasonló korú gyerekek. Gyakran kapnak egyforma pólót a résztvevők. Jó ötlet igénybe venni a póló nyomtatással kapcsolatos szolgáltatásunkat és beruházni néhány tucat új, nyomtatott pólóra.

A póló nyomtatás ugyanis nagyszerű eszköze lehet annak, hogy a nyári tábor résztvevőiben erősítsék a csapatszellemet vagy a kisebb-nagyobb csapatokat megkülönböztessék. A gyerekek szívesen viselnek mintás pólókat, a számukra póló nyomtatással készült darabokat pedig kedvükre nyűhetik, ha akarják. A póló nyomtatás során a pólókra kerülhet a nyári tábor neve, a tábor idejének dátuma vagy akár  a gyerekek neve, a csoportok fantázia neve is stb.

A póló nyomtatás természetesen modern berendezésekkel és korszerű technológiákkal történik, ami azt jelenti, hogy szitanyomást és közvetlen textilnyomást is alkalmazunk. Arra is ügyelünk, hogy a pólókra se legyen gondja ügyfeleinknek, hiszen saját póló kínálattal rendelkezünk. Színek és méretek, sőt fazonok szempontjából is nagy a választék, ha pólót szeretne tőlünk rendelni. Az elkészült pólókat a gyerekek haza is vihetik a nyári tábor végével és megőrizhetik szép emlékként. Ajándékozzon nekik minőségi pólókat!

A póló nyomtatást megfizethető áron végezzük és minden megrendelést a megbeszélt határidőre készítünk el. Ha szeretne a nyári tábor kezdetére minőségi, nyomtatott pólókat szétosztani a gyerekek között, forduljon hozzánk bizalommal! A weboldalunkon közzétett elérhetőségeink bármelyikén fogadjuk a megkeresését és rövidesen elküldjük a személyre szabott árajánlatunkat póló nyomtatásra!



« Vissza az előző oldalra!



Step Kft. - Magyar