Blog

2016. július 26., 10:17Nyomtasson bögrére!

Esős napokon vagy álmos reggeleken nincs is jobb, mint belekapaszkodni egy bögre fülébe és elszürcsölni belőle a kávénkat vagy egyéb forró italunkat.

Esős napokon vagy álmos reggeleken nincs is jobb, mint belekapaszkodni egy bögre fülébe és elszürcsölni belőle a kávénkat vagy egyéb forró italunkat. A bögrék könnyen tisztíthatóak és mikrózhatóak is, hű társaink a nap minden időszakában, amikor szükség van egy kis elmélkedésre.

Mindemellett egy–egy különleges darab könnyen a szívünkhöz nőhet. Mit szólna ahhoz, ha még szerethetőbbé tennénk kedvenc bögréjét, vagy esetleg ajándékötletet adnánk Önnek, hogy szerettei is rendelkezhessenek egy ilyen hasznos és imádnivaló eszközzel?

A cégünk által biztosított szitanyomás modern technikája segít egyedivé és kreatívvá tenni az enyhén ívelő kerámiafelületet is, mint például egy bögrét. Közös fénykép, valamilyen szimbólum, felirat, esetleg a kedvenc együttesének logója? Nálunk nem probléma! Tartós, minőségi szitanyomást biztosítunk, kedvező áron.

Felkeltettük érdeklődését? Bátran keresse fel munkatársainkat szitanyomással kapcsolatban is, és megvalósítjuk az Ön által megálmodott egyedi bögrét!


Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki!


Hozzászólok

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!


!
!

« Vissza az előző oldalra!Step Kft. - Magyar