Telefon: +36309690322
E-mail: info@stepkft.hu

Blog

2016. július 26., 10:17Nyomtasson bögrére!

Esős napokon vagy álmos reggeleken nincs is jobb, mint belekapaszkodni egy bögre fülébe és elszürcsölni belőle a kávénkat vagy egyéb forró italunkat.

Esős napokon vagy álmos reggeleken nincs is jobb, mint belekapaszkodni egy bögre fülébe és elszürcsölni belőle a kávénkat vagy egyéb forró italunkat. A bögrék könnyen tisztíthatóak és mikrózhatóak is, hű társaink a nap minden időszakában, amikor szükség van egy kis elmélkedésre.

Mindemellett egy–egy különleges darab könnyen a szívünkhöz nőhet. Mit szólna ahhoz, ha még szerethetőbbé tennénk kedvenc bögréjét, vagy esetleg ajándékötletet adnánk Önnek, hogy szerettei is rendelkezhessenek egy ilyen hasznos és imádnivaló eszközzel?

A cégünk által biztosított szitanyomás modern technikája segít egyedivé és kreatívvá tenni az enyhén ívelő kerámiafelületet is, mint például egy bögrét. Közös fénykép, valamilyen szimbólum, felirat, esetleg a kedvenc együttesének logója? Nálunk nem probléma! Tartós, minőségi szitanyomást biztosítunk, kedvező áron.

Felkeltettük érdeklődését? Bátran keresse fel munkatársainkat szitanyomással kapcsolatban is, és megvalósítjuk az Ön által megálmodott egyedi bögrét!



« Vissza az előző oldalra!



Step Kft. - Magyar