Telefon: +36309690322
E-mail: info@stepkft.hu

Blog

2021. október 18., 11:09Molinó nyomtatás rendezvényre

A molinó nyomtatás fesztivál reklámozásához is megrendelhető. Erre a reklám eszközre biztosan felfigyel a célközönség!

A zenei fesztiválok fő szezonja a nyár. Ezekben a hónapokban a zene iránt rajongó közönség több napot tölt a szabad ég alatt megrendezett fesztiválokon, a kedvenc előadóinak showján. A reklám hadjárat már hónapokkal az esemény előtt megkezdődik, hiszen az a cél, hogy minél több vendég érkezzen és minél több jegyet el tudjanak adni. Egy-egy előadó rajongó már előre tudják, hogy kedvencük az adott fesztiválra érkezik, de a reklám nem hiányozhat a kampányból. A molinó nyomtatás az egyik leghatékonyabb eszköze a reklámnak. 

Egy molinó készülhet textilből, ami lágyan lengedezik a szélben. Mindkét oldala nyomtatható az anyagnak, így még figyelemfelkeltőbb. A másik változata a molinó nyomtatásnak a pvc anyagra történő nyomtatás. Az így elkészült reklám eszközt igazán óriási méretben is meg lehet rendelni és rögzíteni egy megfelelő helyen, ahol biztosan sok embernek akad meg a szeme rajta.

molinó nyomtatást, mint lehetőséget érdemes számításba venni, ha egy zenei fesztivál kampányának a megtervezése folyik. A molinó nyomtatás jó befektetés, mert a minőségi anyagra nyomtatott grafika nem marad észrevétlen. Ez a fajta reklámhordozó kerülhet kültérre és beltérre, hónapokon át több helyszínen is lehet vele reklámozni az adott rendezvényt. El lehet csomagolni, könnyen szállítható, bírja az időjárás támadásait, strapabíró. Válasszon anyagot, vastagságot, méretet, rögzítési módot és mondja el nekünk, hogy mi kerüljön a molinó felületére! A nyomtatást rövid határidővel kivitelezzük és azonnal indulhat is a reklám hadjárat!

A cégünkre rábízhatja a megrendelt molinók elkészítését, garantáljuk, hogy időben meg fogja kapni őket! A pontos összesítésért írjon nekünk és kérje az árajánlatunkat! A kollégáink az igényei ismeretében elkészítik a személyre szabott ajánlatot molinó nyomtatáshoz. A további felvilágosításért lépjen kapcsolatba velünk valamelyik elérhetőségünkön!



« Vissza az előző oldalra!



Step Kft. - Magyar