Telefon: +36309690322
E-mail: info@stepkft.hu

Blog

2021. október 18., 11:07Molinó készítés Szombathelyen!

A szombathelyi molinó készítést reklám célokra rendelje meg! Mi nem késlekedünk, hanem határidőre végzünk a megrendeléseinkkel.

A molinó azok közé az eszközök közé tartozik, amiket nagy méretben készítenek el. A molinó alkalmas arra, hogy a céget reklámozza, ami megrendeli a szombathelyi molinó készítést. Forduljon hozzánk, ha érdekli a szombathelyi molinó készítéssel kapcsolatos szolgáltatásunk! El tudjuk készíteni az Ön számára is azt a molinót, kültéri vagy beltéri reklámeszközt, kisebb vagy nagyobb méretben, amivel hosszú távra tud tervezni.

A molinó egy olyan, karakteres reklám eszköz, ami a plakátokkal ellentétben nem átmeneti használatra szól. A plakát papírból készül, ami kifakul és leázik, hamarosan újat kell belőle rendelni és kihelyezni. A displayek inkább alkalmi jelleggel hasznosak, a city light-oknak pedig megvannak a maguk méretbeli korlátaik.

A szombathelyi molinó rendelést tehát azoknak az ügyfeleknek ajánljuk, akik nagyban gondolkodnak. A molinó méretben impozáns reklám eszköznek felel meg, a felhasználása is általában hosszabb időtartamra szól. Egy jól látható helyre kifüggesztett molinóval lehet például jelezni, hogy egy vállalkozás a közelben található és a legfontosabb információkkal ellátni a felületét. A molinóval akár egy épület oldalát is be lehet teríteni, bármilyen felületre rögzíthető vagy kifüggeszthető a levegőben is. A pvc anyaga nem szakad, nem ázik el, de készülhet textilből is, amit könnyű tárolni és szállítani. Nem véletlen, hogy a szombathelyi molinó rendelést fesztiválok, rendezvények is igénybe tudják venni. A molinóból lehet óriási fesztivál reklám vagy fotó fal egy sajtótájékoztatón, illetve készülhet belőle szponzor reklám egy sport eseményen.

A molinó gyártáshoz keresse a szombathelyi székhellyel rendelkező cégünket! Rendeljen hosszú távon jól kihasználható, jól látható, minőségi reklám eszközt! A szombathelyi molinó készítésről a további felvilágosítást kérje a kollégáinktól, lépjen kapcsolatba velünk valamelyik elérhetőségünkön!

 



« Vissza az előző oldalra!



Step Kft. - Magyar