Telefon: +36309690322
E-mail: info@stepkft.hu

Blog

2019. augusztus 23., 10:03Fotó minőségű minták digitális nyomtatással

Saját mintával dekorált pólót vagy vászontáskát szeretne csináltatni? Az ötlet már megvan, de nem tudja, hogy milyen technikával készüljön, hogy az valóban tartós mintát adjon?

A digitális nyomtatás azok közé a korszerű nyomtatási technológiák közé tartozik, melyekkel igazán jó ár-érték arányban készíthetőek nyomatok textil felületekre. A nyomtatás egy speciális készülékkel történik, amibe a textilt behelyezik és elindítják a berendezést. A betöltött képet a nyomtató közvetlenül a textilre viszi fel, ami különösen tartós marad több mosás után is.

A digitális nyomtatásnál vízalapú tintát használnak, ami strapabíró, mosógépben mosható, vasalható, átengedi a levegőt, antiallergén. A színek élénkek, minden árnyalatban nyomtathatóak, sőt, színátmenet is lehetséges. Rövid idő alatt elkészül az így mintázott textil, ami azonnal használható.

A digitális nyomtatás költséghatékony technológia, még akkor is, ha kis szériás vagy akár egy darabos megrendelést szeretne valaki. Fotó minőségű képeket szeretne pólóra, táskára nyomtattatni, pár nap alatt? Keressen minket elérhetőségeinken a részletekért!



« Vissza az előző oldalra!



Step Kft. - Magyar