Telefon: +36309690322
E-mail: info@stepkft.hu

Blog

2018. április 19., 15:49Fesztiválra textiltáska!

A fesztiválszezon már egészen közel van, sosem lehet eléggé hamar elkezdeni a felkészülést rá. Még nem maradt le semmiről, de ne halogassa a teendőket, hogy amikor majd sor kerül rá, minden a helyén legyen!

Kitelepülést tervez valamelyik nyári fesztiválra? Szezonális promócióval készülnek, esetleg új, nyári terméket vezetnek be vagy egyéb témában szeretnének reklámozni? A reklámajándékok hozzájárulnak ahhoz, hogy egy márka, egy termék beépüljön a köztudatba, ezért semmiképpen ne hagyja ki ezeket a hozzávalókat se a tervből!

A textiltáskák már bevett és népszerű darabjai a fesztiváloknak, miért hagyná ki őket a számításaiból? Keressen fel minket bizalommal, és vegye igénybe textilnyomással kapcsolatos szolgáltatásainkat! Pólónyomás mellett textiltáskák készítésével is foglalkozunk, méghozzá igazán kiemelkedő minőségben.

Megadott elérhetőségeinken felveheti velünk a kapcsolatot, és megrendelheti a tervezett mennyiségben szükséges textiltáskákat. Logóval, egyedi mintával és felirattal ellátott fesztivál ajándékokkal a promóció is sikeresebb lesz!



« Vissza az előző oldalra!



Step Kft. - Magyar