Telefon: +36309690322
E-mail: info@stepkft.hu

Blog

2018. október 18., 10:11Egyedi póló film- és sorozatrajongóknak!

A zenekaros pólók megszokottak és mindennaposak, de valljuk be, hogy kissé már unalmasnak számítanak a pólók világában. Pedig még számtalan téma hever parlagon, aminek nem adtak elég lehetőséget. Ilyen a filmek világa is. Szinte mindenki néz valamilyen sorozatot, van kedvenc filmje, rajong egy filmes karakterért, vagy történetért. Ezek ugyanolyan jól mutatnak textilen, és készülhet belőlük ugyanúgy egyedi póló, mint a zenekarokból, zenészekből is.


Amennyiben egyetért ezzel, és már régóta szeretné megvalósítani egy-egy elképzelését filmes témában, úgy ne várjon tovább, és keressen meg minket bizalommal! Küldje el, vagy hozza be hozzánk az ötletét, a nyomtatást pedig bízza ránk! Rövid határidővel végzünk tartós technikával készült pólónyomást, aminek köszönhetően színvonalas és egyedi pólókat készíttethet olyan filmes mintával, amilyet csak szeretne! Kedvenc sorozatai, filmjei megjelenhetnek végre a pólóin, de akár egyéb ruhadarabjain, kiegészítőin is!

Keresse fel bizalommal nyomdánkat, és rendelje meg egyedi pólóit filmes témában! Kérje árajánlatunkat feltüntetett elérhetőségeink egyikén!



« Vissza az előző oldalra!



Step Kft. - Magyar