Telefon: +36309690322
E-mail: info@stepkft.hu

Blog

2020. október 05., 15:11Egyedi emblémázott póló iskoláknak, tanulóknak, tanároknak!

Az iskolai egyenruha ma már nem divat, a tanintézményekben nem kérnek egyforma öltözködést a tanulóktól. Azonban az iskolák másképpen is ki tudják fejezni az összetartozást és jelezni, hogy egy bizonyos intézmény tanulói hol tanulnak, melyik közösségbe tartoznak. Az iskolai egyenpóló ilyen lehetőség.

Az egyedi emblémázott pólókat bármelyik iskola meg tudja rendelni a tanulók, sőt az oktatók számára. A póló azért jó választás, mert uniszex viselet, fiúknak és lányoknak is kényelmes, hétköznapi ruhadarab. A megfelelő méretben és fazonban elkészítve az iskolai póló minden alkalomra és minden helyzetben megfelelő választás.

Az egyedi emblémázott póló elkészítését bízza ránk és rendeljen olyan cégtől, aminek már meggyőző portfóliója van ezen a téren is! Aki hozzánk fordul és tőlünk rendel egyedi emblémázott pólót, annak garantáljuk a kiváló minőségű, tartós kivitelben elkészített pólókat. A műhelyünkben kizárólag modern berendezésekkel dolgozunk és olyan nyomda technikát alkalmazunk, ami a textilnyomást magas szintre emeli. A leggyakrabban szitanyomást, közvetlen textilnyomást ajánlunk, mert ezek azok a technikák, amik textilhez alkalmasak.

Az egyedi emblémázott pólókhoz magát a pólót is meg tudja rendelni tőlünk, természetesen a megfelelő minőségben. Színben, fazonban és méretben is változatos a póló kínálatunk, ennek megfelelően az iskolai események és rendezvények minden típusához talál pólót. Az osztály kiránduláshoz, az iskolai tornaórákhoz  és hivatalos rendezvényekhez, fotózásokhoz vagy az osztályok saját pólóinak megtervezéséhez és elkészítéséhez is professzionális segítséget nyújtunk az ügyfeleiknek.

Az egyedi emblémázott póló elkészítéséhez szükségünk van néhány részlet, illetve adat megadására. Tudnunk kell, hogy milyen pólóra készül az embléma, mekkora és milyen részletes a minta, ami a textilre kerül, egy oldalas vagy két oldalas legyen a nyomtatás és természetesen azt is, hogy hány darab egyedi emblémázott pólóra van szüksége az ügyfélnek.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését és szeretne az iskola vagy egy osztály számára egyedi emblémázott pólót rendelni, keressen minket bizalommal! A honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink egyikén kérjen részletes felvilágosítást a megrendeléssel kapcsolatban!



« Vissza az előző oldalra!



Step Kft. - Magyar