Telefon: +36309690322
E-mail: info@stepkft.hu

Blog

2020. szeptember 15., 13:59Egyedi baseball sapka, ami több, mint egy divatos kiegészítő!

Egy baseball sapka csak egy kiegészítő, ami ugyanolyan, mint a többi? Nem, ma már lehetőség van a különböző tárgyakat, kiegészítőket is egyedivé tenni.

A megfelelő technológia alkalmazásával egy baseball sapkából is készülhet egyszeri és megismételhetetlen kiegészítő. A nyomtatási technológiák képesek különböző anyagokra és formákra bármilyen grafikát nyomni, méghozzá tartós kivitelben. Tamponnyomással egyedi baseball sapka készülhet bármilyen alkalomra és célra.

Az egyedi baseball sapka elkészítéséhez kifejezetten a tamponnyomás ajánlott. Miért? Ezzel a technológiával a domború felületeken is arányos, részletgazdag, színhű és mindenekelőtt tartós nyomat készül. A kész sapka minőségi, mutatós és hosszú távon is lehet vele számolni.

Milyen esetekben lehet szükség arra, hogy egyedi baseball sapkát rendeljen valaki? Első sorban cégek veszik igénybe ezt a típusú szolgáltatást. A baseball sapkára kerülhet embléma, logó, amiből így a cég arculatába illő formaruha, illetve kiegészítő válik. Minden munkavállaló kaphat egyet-egyet, amit a munkaidő alatt viselhet. A munkaruha egyedibb, sokoldalúbb lesz ennek köszönhetően és ami a legfontosabb, a cég logója, jelmondata stb. is mindig szem előtt van.

Az egyedi baseball sapka alkalmi jelleggel is felhasználható, különféle promóciókon vagy kitelepülések alkalmával, amikor a cél az, hogy minél feltűnőbb, színesebb és figyelemfelkeltőbb legyen a céget képviselő munkatárs.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a tamponnyomással és az egyedi baseball sapka készítéssel kapcsolatban, azonnal meg is tudja rendelni a szolgáltatást! A pontos árajánlathoz tudnunk kell, hogy hány darab sapkát szeretne emblémáztatni vagy egyéb módon egyedivé tenni, illetve milyen grafikát szeretne felhasználni. A grafika mérete és színe is számít, ennek alapján elkészítjük  a személyre szabott árajánlatot és elküldjük Önnek. A honlapon megadott elérhetőségeink egyikén minden tájékoztatást megadunk ügyfeleinknek az egyedi baseball sapka rendeléssel kapcsolatban!

 

 

 



« Vissza az előző oldalra!



Step Kft. - Magyar