Telefon: +36309690322
E-mail: info@stepkft.hu

Blog

2020. november 09., 10:38A reklámajándék a téli promóció része!

A marketing és a reklám egész évben fontos egy vállalkozás számára, mert a vásárlókat, ügyfeleket, potenciális célközönséget folyamatosan tájékoztatni kell, megragadni a figyelmét és elcsábítani a konkurenciától. Ez alól az ünnepi időszak sem kivétel, sőt kifejezetten ideális a fent említett célok megvalósítására.

Az ünnepek előtt több hét is a rendelkezésre áll ahhoz, hogy különböző promóciókat levezessenek, ünnephez kapcsolódó termékeket és szolgáltatásokat reklámozzanak. Egy ilyen kampányhoz bizony hozzátartoznak a reklámajándékok is. A szükséges mennyiségű, ünnepi tematikájú reklámajándékot ilyenkor már ideje megrendelni és elkezdeni terjeszteni. Ebben tudunk Önnek is segíteni. Forduljon bizalommal a cégünkhöz és rendeljen reklámajándékot karácsonyi, Mikulás, adventi vagy akár szilveszteri promócióhoz!

reklámajándékok változatos kivitelben készülhetnek, ez azonban nem jelent számunkra akadályt, mert fel vagyunk készülve arra, hogy szinte bármilyen tárgyat emblémázni, logózni tudjunk. A gépparkunk modern és tökéletesen felszerelt, ennek köszönhetően pedig többféle technológia alkalmazását is el tudjuk végezni. Milyen szolgáltatást vehet igénybe az, aki kifejezetten reklámajándékot szeretne rendelni tőlünk? A szitanyomás mellett tamponnyomást, transzfer nyomást vállalunk és közvetlen textilnyomás is szerepel a megrendelhető nyomtatási technológiák listáján. A reklámajándék lehet valamilyen divat kiegészítő, illetve ruházat, sapka, póló, sál vagy pulóver is, de kiegészítő, mint az esernyő vagy a táska, valamint használati tárgy is,  mint a bögre, pendrive vagy a toll szintén.

Az alapanyag, a méret, a forma és a szín sem jelent akadályt, mert minden eshetőségre van olyan berendezésünk, ami az emblémát esztétikus és tartós formában a reklámajándék felületére tudja nyomni. Ha felkeltettük az érdeklődését és ünnepi promócióhoz szeretne reklámajándékot, illetve annak az emblémázását megrendelni, akkor érdeklődjön nálunk, a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén!



« Vissza az előző oldalra!



Step Kft. - Magyar