Telefon: +36309690322
E-mail: info@stepkft.hu

Blog

2018. augusztus 29., 09:58A pólóra nyomtatást gólyatáborhoz is ajánljuk!

Egyforma pólókra szükség lehet több okból is, amikor egy csapat ki akarja fejezni az összetartozást és a közös céljait. Ilyen oka lehet a póló nyomtatásnak például a gyólyatábor közeledte is. Ha szüksége van nagyobb mennyiségű, egyforma pólóra az aktuális gólyatábor kezdetére, akkor ne tétovázzon, rendeljen póló nyomtatást tőlünk!

Ha még nincs meg, hogy honnan lesznek egyforma pólók az elsőéves hallgatók számára, ideje elkezdeni a készülődést, különben kifutnak az időből! Cégünk rövid határidővel, kiváló minőségben elkészülő póló nyomtatást készít minden ügyfelünknek. Az előre egyeztetett tervek alapján, igény szerint kerülhet a pólóra címer, szöveg, minta, szlogen, de akár fénykép is. A kész pólók a gólyák összetartozását szimbolizálják, a csatlakozásukat az felsőoktatási intézményükhöz. Olyan pólók kellenek, amik ehhez mérten színvonalasak, szépek, hordhatóak, hiszen valószínűleg később is előkerülnek majd.

A részletekkel kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal, és vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeink egyikén! Kérjen árajánlatot póló nyomtatásra!



« Vissza az előző oldalra!



Step Kft. - Magyar