Telefon: +36309690322
E-mail: info@stepkft.hu

Blog

2016. november 10., 08:56A munkaruha kapcsán is segítünk!

A cégek arculati terveiben számos esetben jelennek meg olyan elemek, amelyek a munkaruházat terén válnak fontossá – ilyenek például a pólók.

A póló feliratozás segítségével könnyen tehetünk szert olyan munkaruhára, amelyet szükség esetén egyszerű cserélni, mégis megfelelő és ízléses módon hirdeti, hogy mely céghez tartozunk.

A pólók feliratozásával megoldható, hogy különféle logók kerüljenek a munkaruhára, szükség esetén akár pozíció megjelölést is fel lehet vinni a textíliára, míg ha olyan színű anyagot választunk, amely passzol az arculathoz, akkor ezzel is jelzésértékűvé lehet tenni a munkaruhánkat. Az ilyen típusú ruházatok segítik a csapatszellem kialakulását, valamint amennyiben nem csak irodán belül hordják, akkor akár népszerűsíthetik is a vállalkozásunkat.

A munkaruhák esetében talán még fontosabb, hogy jó minőségű pólóra történjen a nyomtatás, valamint, hogy maga a nyomat is tartós legyen, hiszen számos mosást kell majd túlélnie. Amennyiben úgy dönt, hogy igénybe venné póló feliratozási szolgáltatásunkat, nem kell aggódnia – nálunk csak a legjobb termékeket kapja!

 



« Vissza az előző oldalra!



Step Kft. - Magyar