Telefon: +36309690322
E-mail: info@stepkft.hu

Blog

2018. június 26., 09:58A mez feliratozás nélkül csak egy póló!

Egy csapatnak szüksége van saját uniformisra, ami megkülönbözteti őket más csapatoktól.

Ezt a funkciót általában a mez tölti be, amire felkerül a csapat neve, logója, a színei és a játékosok számai is. Szüksége van mezfeliratozásra? Szeretné, ha a csapattagok minden egyes játék alkalmával igényes mezekben léphetnének pályára?

Akkor forduljon hozzánk, és bízza ránk a mez feliratozását! Különféle anyagokra vállalunk textilnyomást, és elkészítjük az Ön által elképzelt mezeket igényes kivitelben! Ha szüksége van rá, akár mezeket is tudunk biztosítani, amiket megvásárolhat tőlünk, hiszen textil termékeket is forgalmazunk. A mezfeliratozást textilnyomással végezzük, aminek köszönhetően az elkészült minták és feliratok az elvárt színvonalnak megfelelően igazán strapabíróak lesznek. Erre szükség is van, hiszen a pályán bármi megtörténhet, a játékosok gyakran a földön kötnek ki, emellett pedig gyakran van szükség a mezek kimosására is!

Lépjen velünk kapcsolatba a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink egyikén, és kérjen személyre szabott árajánlatot mez feliratozásra!« Vissza az előző oldalra!Step Kft. - Magyar